Mudrik namignuo Arsenalu: Čelsi pokušao da ga privoli, Srna je bio na plavoj strani, ali...

06.01.2023

12:43

0

Oko supertalentovanog krila, milioni u igri

Mudrik namignuo Arsenalu: Čelsi pokušao da ga privoli, Srna je bio na plavoj strani, ali...
Mihailo Mudrik - Copyright Profimedia

Mihailo Mudrik je nova zvezda prelaznok roka širom sveta. Za potpis 22-godišnjeg krilnog igrača otimaju se velikani, a prema najnovijim informacijama, Ukrajinac je pokazao želju da karijeru nastavi u londonskom velikanu.

Najviše se kao njegov budući klub pominjao Arsenal, ali im je posao kvario glavni gradski rival, Čelsi, koji iako nije poslao zvaničnu ponudu, uključio u trku i tako mu podigao cenu.

Arsenal je menjao ponudu, dodao nekoliko desetina miliona, ali Šahtjor je ćutao. Ipak, tišinu je ni manje ni više rešio da prekine fudbaler, koji je svom timu poručio da želi u Arsenal, prenose britanski mediji.

Još tokom leta, cena je bila glavni problem. Ekipa iz Donjecka potražuje više od 80 miliona fundi, Arsenal je nudio oko 50, a potom su dodali još deset. Međutim, Šahtjor je ostao pri prvobitnoj odluci.

Čelsi je takođe napravio pometnju, glasinama da će platiti više od rivala, a direktor Šahtjora, Dario Srna potom je viđen u plavom delu Londona.

Ali, sa druge strane, mladi Mudrik zna šta želi i ne odustaje od transfera u Arsenal. U danima koji slede, biće naročito interesantno pratiti ovaj transfer.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike