Blamaža je blaga reč! Ovako razbijen Liverpul dugo nismo gledali! (VIDEO)

14.01.2023

17:21

0

Autor: G. F.

Brajton demolirao ekipu Jirgena Klopa

Blamaža je blaga reč! Ovako razbijen Liverpul dugo nismo gledali! (VIDEO)
Novi poraz Liverpula - Copyright Tanjug/AP Photo/Frank Augstein

Verovali su navijači Liverpula da njihov omiljeni tim ne može da bude lošiji nego što je bio u poslednje vreme. 

Sada znaju da su se prevarili. Izabranici Jirgena Klopa poraženi su od Brajtona sa 3:0, ali je i to slab pokazatelj onoga što se dešavalo na terenu.

Liverpul je jednostavno ličio na tim koji nema ama baš nikakvu predstavu šta treba da radi na terenu, a pojedini fudbaleri izgledali su kao neko kome baš nije najjasnije otkud on u igri.

Brojne povrede su svakako alibi za loše rezultate, ali ne postoji nikakvo opravdanje za ono što pokazuju igrači na koje se može računati.

Videlo se već u prvih 45 minuta da se Redsima ne piše dobro, ali su najpre zahvaljujući golmanu Alisonu uspeli da sačuvaju 0:0 i stvore lažnu sliku kako situacija na terenu nije toliko loša.

 

 

A onda je na red došlo drugo poluvreme... Već u 46. minutu greška Matipa koju Soli Marč pretvara u gol. Samo 7 minuta kasnije isti igral na asistenciju Fergusona isti igrač duplira prednost domaćina. U narednim minutima zaličilo je da Liverpul može do gola, ali od toga nije bilo ništa, pa je u 82. minutu nekadašnji igrač Crvenih Dani Velbek stavio tačku na debakl kluba sa Enfilda.

Ni drugi liverpulski klub nije izbegao poraz u današnjem programu Premijer lige. Everton, čijim je rukovodiocima zabranjeno da prisustvuju meču iz bezbednosnih razloga, izgubio je od Sautemptona kod kuće sa 2:1.

Vodio je Everton od 39. minuta preko Onane, a onda je na scenu stupio kapiten gostiju Džejms Vord-Prauz. Golovima u 46. i 78. minutu doneo je bodove svom timu. Obe ekipe sada imaju po 15 poena i zajedno sa Vest Hemom  zakucani su za dno tabele.

Upravo su Čekićari izgubili od Vulverhemtptona i pustili Vukove da krenu u beg sa dna, a važnu pobedu ostvario je i Notingem Forest nad Lesterom.

Premijer liga, 19. kolo

Petak:

Aston Vila - Lids 2:1

Subota:

Mančester junajted - Mančester siti 2:1

Brajton - Liverpul 3:0

Everton - Sautempton 1:2

Notingem forest - Lester 2:0

Vulverhmepton - Vest Hem 1:0

Brentford - Bornmut 18.30

Nedelja:

Čelsi - Kristal palas 15.00

Njukasl - Fulam 15.00

Totenhem - Arsenal 17.30

 

Standings provided by Sofascore

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike