Šok u Torinu - Vlahović može da ide iz Juventusa!

12.12.2022

18:15

0

Autor: A. Š.

Kreće Vlahomanija! Pod ovim uslovima Stara dama je spremna da proda Srbina

Šok u Torinu - Vlahović može da ide iz Juventusa!
Dušan Vlahović - Copyright Profimedia/Nderim Kaceli

Početni dim oko statusa Dušana Vlahovića u Juventusu počinje da dobija obrise ozbiljnog požara u Torinu. Kako javljaju lokalni mediji, Stara dama je spremna ove zime da proda srpskog reprezentativca kojeg je dovela početkom 2022. godine iz Fiorentine za 80 miliona evra.

Od momenta kada je Juventus ostao bez kompletnog rukovodstva počele su spekulacije oko sudbine jednog od najboljih mladih napadača na svetu u crno-belom dresu. Čim su "osetili krv" najbogatiji evropski klubovi, pretežno iz Premijer lige, krenuli su da opipavaju puls nekadašnjeg đaka Partizana s namerom da odmah reaguju ukoliko Srbin pokaže želju da promeni sredinu.

Iako se u prvi mah činilo da su sve te priče u domenu "rekla-kazala", s obzirom da Ducija ugovor sa Juventusom veže do 2026. godine, nimalo ohrabrujuća situacija u torinskom velikanu očigledno je uticala na reprezentativca Orlova da ozbiljno uzme u razmatranje sve raspoložive opcije.

Torinski mediji pišu da su iz tog razloga trenutno odgovorini u Juveu zatražili od Vlahovića izjašnjenje u planovima i namerama za blisku budućnost, s obzirom da su i do njih došle informacije o tome da su brojni evropski velikani već kontaktirali Ducijeve agente sa željom da se raspitaju o uslovima potencijalne saradnje.

Iako privremeno rukovodstvo Juventusa u ovom trenutku nema nameru da proda Srbina, stvari bi mogle lako da se preokrenu ukoliko na "Alijanc" stadion stigne ponuda koja se ne odbija. S obzirom da se Stara dama ponovo suočava sa optužbama za finansijske malverzacije pomislili bi mnogi da neće preterano "zatezati", međutim u razgovore oko Vlahovićeve prodaje spremni su da uđu tek ukoliko na stolu budu imali ponudu od 80+ miliona evra.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike