Moguće je! Vlahović kao deo trampe između Juventusa i Atletiko Madrida

27.12.2022

08:34

0

Autor: D. P.

Dijego Simeone prema saznanjima portala "Calciomercato" predložio je Juventusu trampu u januaru

Moguće je! Vlahović kao deo trampe između Juventusa i Atletiko Madrida
Dušan Vlahović - Copyright Tanjug/AP

Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone još jednom će pokušati da dovede Dušana Vlahovića u svoju ekipu, ali ovoga puta njegov plan izgleda veoma realan.

Argentinac je predložio Juventusu da u zamenu za Srbina preuzmu Žoaa Feliksa, koga više igrački ne mogu da čekaju i, što je još važnije, čije ponašanje ne mogu da tolerišu.

Portugalac se očigledno nije uklopio, pa stoga investicija vredna 126.000.000 evra neće se sigurno isplatiti igrama u crveno-belom dresu.

Na drugoj strani Vlahović nema nijedan problem sa Juventusom kao Portugalac u Madridu, jedino što"stara dama" kuburi sa novcem i posle odlaska Anjelija i Nedveda traži rešenje u prodaji najskupljih igrača. Već je poznato da su u Torinu spremni da prepuste Vlahovića prvom ko bi uplatio obeštećenje od 80.000.000 evra, ali možda bi i u razmeni sa Atletikom Madridom mogli da pronađu svoj interes.   

Isti izvor navodi da Argentinac u Atletiko Madridu nije zadovoljan formom Alvara Morate, a Vlahović je dobrim delom iz istog razloga došao u Juventus prošle zime. Po dolasku u Juve iz Fiorentine, trener Alegri ga je često puštao u igru zajedno sa Moratom i taj tandem je solidno funkcionisao tokom proleća.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike