Al Nasr prekinuo zavet ćutanja! Kristijano u ugovoru ima klauzulu koja mu duplira platu? Ovo je istina!

11.01.2023

16:48

0

Autor: A. Š.

Saudijci rešili da stave tačku na spekulacije

Al Nasr prekinuo zavet ćutanja! Kristijano u ugovoru ima klauzulu koja mu duplira platu? Ovo je istina!
Kristijano Ronaldo - Copyright Profimedia

Od dana kada je objavljeno da je Kristijano Ronaldo prihvatio ponudu Al Nasra svetski mediji na dnevnoj bazi prate svaki korak portugalskog superstara, koji je nedavno uvučen u priču koja očigledno nije nimalo prijatna njegovim novim poslodavcima.

Naime, pre nekoliko dana u medijima se pojavila informacija da bi jedan od najboljih fudbalera svih vremena mogao da duplira svoja godišnja primanja u Al Nasru ukoliko pristane na ulogu ambasadora Saudijske Arabije u pokušaju da dobije organizaciju Mundijala 2030. godine.

Podsetimo, Kristijano je sa Al Nasrom potpisao ugovor do 2025. godine, s godišnjom platom od neverovatnih 200 miliona evra. Zbog toga i ne čudi što su čelnici saudijskog kluba odlučili da stanu na put spekulacijama o navodnom dupliranju plate, demantovavši da Ronaldo ima bilo kakvu obavezu da pomogne njihovoj zemlji da, posle Katara, postane druga bliskoistočna zemlja koja organizuje najvažnije fudbalsko takmičenje na svetu.

- Al Nasr želi da razjasni, suprotno novinskim izveštajima, ugovor Kristijana Ronalda sa našim klubom ne podrazumeva obaveze ni na kakve ponude za Svetsko prvenstvo. Njegov glavni fokus je na Al Nasru i na rad sa svojim saigračima kako bi pomogao klubu da ostvari svoje ciljeve - objavili su Saudijci na zvaničnom "Tviter" profilu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike