Kristijana će trenirati apsolutni neznalica! Legendarni Brazilac opleo po Rudiju Garsiji: Priznajem mu da zna da zavara mnoge ljude!

05.01.2023

16:06

0

Žuninjo Pernambukano nije imao nimalo lepo iskustvo tokom saradnje sa Garsijom u Olimpiku iz Liona

Kristijana će trenirati apsolutni neznalica! Legendarni Brazilac opleo po Rudiju Garsiji: Priznajem mu da zna da zavara mnoge ljude!
Žuninjo - Copyright Profimedia

Bivši brazilski fudbalski reprezentativac Žuninjo Pernambukano izjavio je da jetrener Al Nasra Rudi Garsija "apsolutni neznalica", prenose francuski mediji.

Žuninjo (47) je bio sportski direktor Olimpika iz Liona u vreme dok je Garsija trenirao francuski klub od 2019. do 2021. godine.

- Moje iskustvo s njim je grozno. Garsija je najgora ličnost koju sam upoznao u fudbalu. On je apsolutni neznalica i jedino kako može da vodi tim je uterivanjem straha. Pati da bude u centru pažnje. Priznajem mu da zna da zavara mnoge ljude - rekao je Žuninjo.

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo nedavno je potpisao ugovor sa Al Nasrom do juna 2025. godine. On će sarađivati sa Garsijom, koji je Al Nasr preuzeo prošle godine.

- Garsija pažljivo bira na kome će da se istrese. Nikada to ne radi na onima koji su moćni i harizmatični, jake ličnosti. Jasno je dakle kako će da se postavi prema Ronaldu. Neće da se usudi da napravi ništa kako bi mu stao na put. Serviraće mu doručak ako bude potrebno - dodao je bivši brazilski fudbaler.

Garsija je pre Al Nasra vodio Lil, Romu, Marsej i Lion.

- Garsija zahteva od fudbalera da igraju previše agresivno, prljavo. Garsija ništa ne zna o tehničkom segmentu igre, zauzimanju prostora, fudbalskoj inteligenciji, izmeni dugih i kratkih pasova - zaključio je bivši brazilski reprezentativac.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike