Kristijanove velike reči na promociji u Al Nasru! Ja sam jedinstven igrač, takav je i ovaj ugovor - to je normalno!

03.01.2023

17:30

0

Autor: A. Š.

Portugalski superstar, očekivano, izazvao veliko interesovanje u Saudijskoj Arabiji

Kristijanove velike reči na promociji u Al Nasru! Ja sam jedinstven igrač, takav je i ovaj ugovor - to je normalno!
Kristijano Ronaldo - Copyright Profimedia

Dok je svet vršio poslednje pripreme za doček 2023. godine, Kristijano Ronaldo je pronašao način da još jednom ispiše fudbalsku istoriju. Portugalski superstar je pretposlednjeg dana godine za nama stavio paraf na astronomski ugovor sa Al Nasrom, donevši tako ujedno i jednu od najtežih odluka - da impresivnu karijeru okonča daleko od najboljeg fudbala na planeti.

Međutim, deluje da se Kristijano ne slaže baš sa takvom konstatacijom, ako je suditi po onome što je rekao večeras, na zvaničnoj promociji u Saudijskoj Arabiji.

- Moj posao u Evropi je završen. Sve sam osvojio. Dolazak u Saudijsku Arabiju nije kraj moje karijere. Mnogi pričaju... ali ne znaju ništa o fudbalu. Znam da je ovde liga veoma takmičarska. Ne zanima me šta ljudi pričaju o ovoj odluci. Doneo sam je i srećan sam - istakao je Kristijano, koji će u Al Nasru godišnje zarađivati nestvarnih 200 miliona evra.

- Imao sam ponude iz Brazila, Portugala, SAD, Australije... Ali, dao sam svoju reč ovim ljudima. Ja sam jedinstven igrač, oborio sam sve rekorde u Evropi i želim to da uradim i ovde. Ovaj ugovor je jedinstven zato što sam ja jedinstven igrač, tako da je to normalno - naglasio je Ronaldo.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike