Javila se žrtva seksualnog uznemiravanja: Predsednik FS Francuske video je samo moje grudi!

10.01.2023

09:25

0

Autor: D. P.

Menadžerka fudbalera ispričala u svojoj ispovesti kako je uznemiravana od strane predsednika FS Francuske Noela Le Grajea

Javila se žrtva seksualnog uznemiravanja: Predsednik FS Francuske video je samo moje grudi!
Sonja Sved i Noel Le Graje - Copyright Printscreen/Twitter, Tanjug/ap

Menadžerka fudbalera u Francuskoj, Sonja Sved, izjavila je da je predsednik francuskog saveza Noel Le Graje nikada nije gledao kao profesionalku, već se fokusirao na nju kao ženu i njen izgled.

Predsednik francuskog fudbalskog saveza Noel Le Graje nalazi se pod baražnom vatrom većine medija zbog svojih izjava na račun Zinedina Zidana, pa se i ovo obraćanje Sonje Sved može posmatrati kao deo negativne kampanje koja se vodi protiv njega.

Sved je optužila Le Grajea za seksualno uznemiravanje, navodeći da se prema njoj nije odnosio profesionalno.

- U septembru 2014. Le Graje me je nazvao i rekao mi da radim veoma dobar posao. Želeo je da me upozna sa vođstvom federacije u ženskom fudbalu. Tražio je da se nađemo u njegovom stanu u Parizu. Dvoumila sam se jer je to toliko zvučalo... - nije završila Sved misao.

- Rekao mi je da je uobičajeno da zakazuje poslovne sastanke u svojoj kući. Dakle, prihvatila sam. Imala sam 28 godina, nova sam bila u svetu menadžera, a on je bio predsednik saveza. Nikada me nije gledao profesionalno. Iskreno rečeno, gledao je u mene i video dve dojke i ... Direktno mi je rekao da želi da me vidi u svom krevetu - rekla je Sved.

Ona je na kraju rekla da do sastanka nije došlo jer je šefica ženskog fudbala bila odsutna.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike