Francuska se trese zbog sukoba Mbapea i predsednika saveza! Najbolji fudbaler se oglasio na Tviteru!

08.01.2023

21:36

0

Autor: D. P.

Puklo je između predsednika FS Francuske i najboljeg fudbalera Francuske Kilijana Mbpaea

Francuska se trese zbog sukoba Mbapea i predsednika saveza! Najbolji fudbaler se oglasio na Tviteru!
Kilijan Mbape - Copyright Profimedia

Mada se dugo verovalo da će Zinedin Zidan posle Mundijala naslediti klupu selektora reprezentacije Francuske, to se nije desilo po povratku iz Katara.

Didije Dešan ostao je na poziciji, a predsednik FS Francuske Noel Le Graje kaže da se u rukovodstvu nikad nije razmišljalo o Zidanu. Njegove reči, način na koji je pričao o Zidanu i odlasku u Brazil, posebno su iritirale Kilijana Mbpaea, koji se odmah posle predsednikovog intervjua za RMC, oglasio preko Tvitera.

- Nikad ga nisam upoznao, nikada nismo razmišljali da se rastanemo od Didijea. Nekim ljudima je potrebna promena ili izmišljanje jer ne znaju šta da napišu i radije bi rekli loše nego dobro. Iskreno govoreći, nikoga ne iznenađuju oni koji unapred osuđuju ili koji imaju takve ideje.

- Znam dobro da je Zidan uvek bio blizu, ne smemo pričati priču. Imao je mnogo pristalica, neki su čekali da Dešan ode. Ali ko može ozbiljno da zameni Dešana? Niko - odgovorio je Le Graje.

Zidan prethodnih meseci nije prihvatao ponude, baš zato što se mislilo da ga očekuje posao sa "galskim petlovima". Sada se priča da će prihvatiti ponudu Brazila da bude njihov selektor:

- Zidan u Brazilu? Baš me briga, može da ide gde hoće! Može da ide gde hoće, u klub... selekciju, ne razmišljam o njemu - rekao je Le Graje.

Ove reči su pogodile Mbapea koji se odmah večeras oglasio:

 

 

- Zidan je Francuska. Tako se ne poštuje legenda - napisao je Mbape.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike