Real ima na tacni bombu letnjeg prelaznog roka! On će kompletirati kraljevski vezni red za narednu deceniju!

28.12.2022

21:54

0

Autor: A. Š.

Siti i Liverpul dobili veliki šamar, kad pozove Kralj očigledno da dileme nema

Real ima na tacni bombu letnjeg prelaznog roka! On će kompletirati kraljevski vezni red za narednu deceniju!
Džud Belingem - Copyright Profimedia/David Klein/Sportimage

Madridski Real prošlog leta doživeo je nešto što mu se retko kada dogodilo u prebogatoj klupskoj istoriji. Igrač kojeg su silno želeli, Kilijan Mbape, uspeo je da odoli kraljevskom zovu ostavivši u šoku gotovo celu fudbalsku Evropu.

Taj neuspeh, ipak, nije ostavio veliki trag na čelnike evropskog i španskog šampiona, koji su na naredni letnji prelazni rok pikirali novu transfer bombu, koja im je, sudeći po izveštajima iz Španije, nadohvat ruke.

Tamnošnje izdanje portala "Goal" donosi ekskluzivnu informaciju - supertalentovani engleski reprezentativac Džud Belingem odlučio je da "iskulira" pozive velikih klubova iz domovine i da potvrdno klimne glavom pozivu sa "Bernabeua".

Liverpul i Mančester siti silno su želeli vezistu Borusije iz Dortmunda. Međutim, odlučnost Florentina Pereza i saradnika da upravo Belingem bude Realov top projekat narednog letnjeg prelaznog roka uticala je na to da engleski reprezentativac svom okruženju jasno stavi do znanja da je njegova želja beli dres "kraljevskog kluba".

Ipak, pred Madriđanima je sada teži deo posla. Da bi Čuameniju (22 godine), Kamavingi (20) i Valverdeu (24) pridodao Belingema (19) i tako formirao vezni red za narednu deceniju, Real mora da postigne dogovor sa "milionerima" iz Dortmunda, koji prava na Engleza imaju do leta 2025. godine.

Prema saznanjima španskog izdanja portala "Goal", na "Bernabeuu" su svesni da bi otkupna cena za jednog od najtalentovanijih fudbalera planete mogla da premaši 120 miliona evra, ali su uvereni da posao mogu da završe u okvirima raspoloživih sredstava za prelazni rok.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike