Anćeloti krenuo da čisti svlačionicu Reala! Četvorica precrtana, među njima i pojačanje plaćeno 21.5 miliona evra!

26.12.2022

16:40

0

Italijanski stručnjak počeo rekonstrukciju madridskog velikana

Anćeloti krenuo da čisti svlačionicu Reala! Četvorica precrtana, među njima i pojačanje plaćeno 21.5 miliona evra!
Karlo Anćeloti - Copyright Profimedia/JAVIER CARDONA/PI

Trener Reala Karlo Anćeloti odlučio je da se u zimskom prelaznom roku odrekne četvorice fudbalera madridskog kluba i to Marka Asensija, Danija Sebaljosa, Alvara Odriozolu i Marijana Dijaza, prenosi "Mundo Deportivo".

Asensio (26) je ove sezone samo tri puta bio starter, a odigrao je 15 utakmica i postigao je tri gola u svim takmičenjima. On ima ugovor sa Realom do kraja sezone, a već prvog januara može da počne da pregovara sa zainteresovanim klubovima.

Sebaljos (26) takođe ima ugovor sa madridskom klubom do juna naredne godine, a ove sezone nastupio je na samo 11 utakmica za Real. Anćeloti ne računa ni na Odriozola, koji ima ugovor sa Realom do juna 2024. godine, ali nije odigrao nijednu utakmicu za "kraljevski klub".

Četvrti na transfer listi je Marijano Dijaz, koji je 2018. stigao u Real iz Liona za 21,5 miliona evra. Odigrao je samo pet utakmica ove sezone za Real, a već u januaru može da traži novi klub, pošto mu ugovor ističe na kraju sezone.

"Mundo Deportivo" podseća da ugovori u junu naredne godine ističu i Luki Modriću, Karimu Benzemi, Toniju Krosu i Naću Fernandezu, ali Real želi da produži saradnju sa ovom četvoricom fudbalera.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike