Real za dve godine ima Mbapea na tacni! PSŽ se neće ništa pitati, Francuz stiže besplatno na Bernabeu?

13.09.2022

16:07

0

Autor: 24sedam

Novi ugovor Kilijana sa Svecima ima posebnu klauzulu

Real za dve godine ima Mbapea na tacni! PSŽ se neće ništa pitati, Francuz stiže besplatno na Bernabeu?
Kilijan Mbape - Copyright Profimedia/Matthieu Mirville/DPPI

Nije sigurno nikom na „Bernabeuu“ bilo prijatno dok su „uklanjali crveni tepih“ koji je bio spreman za doček Kilijana Mbapea. Mislio je madridski Real da jedna od najvećih zvezda današnjeg fudbala stiže u špansku prestonicu, međutim Francuz je u poslednji čas odlučio da produži ugovor sa PSŽ-om do 2025. godine.

Time je okončana možda i najveća transfer saga ovog leta, a kada se bura malo slegla javnost u Parizu i Madridu ponovo je uzburkao „Lekip“.

Ugledni francuski list došao je do saznanja da Mpabe posle dve godine može da napusti „Park prinčeva“ i to potpuno besplatno, pošto neimenovani izvor tvrdi da je francuski superstar ovog leta stavio paraf na dvogodišnji ugovor sa „svecima“, uz opciju produžetka saradnje na još jednu sezonu, ali samo uz pristanak samog fudbalera.

- Poslednja godina ugovora zavisi od Mbapea – naglasio je izvor „Lekipa“.

U praksi, to znači da će za dve godine PSŽ biti u situaciji identičnoj kao ovog leta, kada su velikim pritiscima sa svih strana, pa i najviših državničkih, uspeli da „slomiju“ Mbapea da ostane u Parizu.

Sada navijači PSŽ-a s razlogom strepe, jer su i sami svesni da će „ista fora“ teško upaliti sledećeg puta, a posebno im ne ide u prilog što je javna tajna da prvi čovek Reala Florentino Perez nije neko ko voli da gubi i da u najvećem broju slučajeva na kraju i ostvari ono što zamisli.

A plan mu je ovog leta bio da oko Kilijana Mbapea izgradi nove „galaktikose“. I verovatno nema osobe na svetu koja misli da će od nje tek tako odustati…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike