Benzema pravi haos! Preko Instagrama šalje zagonetne poruke u kojima otkriva razloge za povlačenje iz reprezentacije!

23.12.2022

19:06

0

Autor: A. Š.

Iskusni napadač se oprostio od nacionalnog tima, ali još nije zatvorio tu priču

Benzema pravi haos! Preko Instagrama šalje zagonetne poruke u kojima otkriva razloge za povlačenje iz reprezentacije!
Karim Benzema - Copyright Profimedia

Nema mira u Francuskoj posle gubitka svetske krune. Tek što su se vratili iz Katara u domovinu, nakon poraza od Argentine u spektakularnom finalu Mundijala, „trikolori“ su ostali bez najboljeg fudbalera planete Karima Benzeme, koji je objavio povlačenje iz nacionalne selekcije.

Ubrzo pošto je ta vest prostrujala fudbalskim svetom, počele su da stižu insajderske informacije o tome kako su napadača madridskog Reala saigrači „proterali“ iz reprezentacije, a čini se da u tim pričama i te kako ima vatre.

Jer, već nekoliko dana Benzema preko Instagrama objavljuje zagonetne poruke kojima potvrđuje da je u svlačionici bivšeg prvaka sveta i te kako bilo trulih stvari. Tako je sjajni golgeter najpre na društvenoj mreži otpratio gotovo sve dojučerašnje reprezentativne kolege, da bi poslednjom objavom podigao još veću buru.

- Veoma je važno! Dostupnost – bilo je sve što je, ispod svoje fotografije, napisao Benzema, ali sasvim dovoljno da u ekspresnom roku dobije nekoliko hiljada komentara u kojima je većina odmah prepoznala pozadinu poruke.

Naime, smatra se da je na ovaj način iskusni centarfor još jednom potvrdio da je bio spreman da se naknadno priključi reprezentaciji i u finalu pomogne Francuzima da odbrane tron, ali da selektor Didije Dešan iz nekih svojih razloga nije želeo da povuče taj potez.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike