Osvanuo Mbapeov govor iz svlačionice: Ovako je na poluvremenu bodrio ekipu, a onda sam preokrenuo situaciju! (VIDEO)

21.12.2022

07:58

0

Moćne reči koje će Francuzi dugo pamtiti

Osvanuo Mbapeov govor iz svlačionice: Ovako je na poluvremenu bodrio ekipu, a onda sam preokrenuo situaciju! (VIDEO)
Kilijan Mbape - Copyright Printscreen/Twitter/7imelineKMbappe

Fudbaleri Francuske su na nedavno okončanom Svetskom prvenstvu u Kataru branili titulu šampiona, koju, kako navodi istorija, niko nije osvojio dva puta u nizu. Nadali su se trikolori podvigu, bili blizu, ali na kraju stali na penale.

Ipak, nisu Francuzi dobro otvorili ovaj duel. Nakon 36 minuta igre gubili su sa 2:0, a možda bi sve bilo drugačije da su igrali čvršće u prvom poluvremenu.

Ipak, na pauzi se dogodilo nešto što je prodrmalo ekipu, pa su Francuzi uspeli da preokrenu situaciju u svoju korist i izbore produžetke, a potom i penale.

Naime, kako je sada isplivao snimak, tokom poluvremena finalnog meča, u svlačionici trikolora, Kilijan Mbape se obratio svojim saigračima, moćnim rečima i nema sumnje, uspeo da ih "probudi".

 

 

- To je utakmica života, igra se na svake četiri godine! Ne možemo gore od onoga što smo uradili. Možemo da se vratimo - rekao je jedan od najboljih fudbalera današnjice.

Upravo je Mbape bio igrač preokreta i strelac sva tri gola za Francuze, ali je njegova ekipa na kraju zaustavljena posle boljeg izvođenja penala Argentinaca.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike