Puklo među Trikolorima! Benzemu iz reprezentacije "proterali" saigrači

20.12.2022

11:31

0

Autor: 24sedam

- Oni su se uplašili, jer im je bio ugrožen status vođa tima - objašnjava novinar Molina

Puklo među Trikolorima! Benzemu iz reprezentacije "proterali" saigrači
Karim Benzema - Copyright Tanjug/AP Photo/Michel Euler

Kapiten francuske fudbalske reprezentacije Ugo Loris i napadač Antoan Grizman tražili su od selektora nacionalnog tima Didijea Dešana da u nacionalni tim ne vrati centarfora Karima Benzemu, tvrdi novinar Roman Molina.

Benzema je bio na spisku igrača za Svetsko prvenstvo u Kataru, ali se povredio uoči početka Mundijala. Dešan je odlučio da vrati Benzemu u Francusku, ali je napadač Reala ostao na spisku francuskih reprezentativaca.

Benzema je uspeo u međuvremenu da se oporavi, ali je selektor Francuske odlučio da ga ne vrati u nacionalni tim za nokaut fazu Mundijala.

Francuska je poražena u finalu Mundijala od selekcije Argentine posle boljeg izvođenja penala, a Benzema je saopštio da više neće igrati za "Trikolore".

- Grizman i Loris su bili srećni kada se Benzema povredio. Oni su bili srećni što odlazi iz Dohe, jer nikada nisu prihvatili njegov povratak u nacionalni tim. Oni su se uplašili, jer im je bio ugrožen status vođa tima - tvrdi Molina.

Benzema nije igrao za reprezentaciju više od pet godina pošto je bio umešan u skandal oko ucenjivanja saigrača Matjea Valbuene.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike