Poznato je ko sudi drugo polufinale SP! Delio je pravdu na utakmici koja je Srbiji najviše prijala, a šta tek Marokanci da kažu!

13.12.2022

10:40

0

Autor: G. F.

Meksikancu ukazana velika čast, ali i obaveza za duel Francuske i Maroka

Poznato je ko sudi drugo polufinale SP! Delio je pravdu na utakmici koja je Srbiji najviše prijala, a šta tek Marokanci da kažu!
Copyright Profimedia

Dok svet nestrpljivo čeka prvo polufinale Svetskog prvenstva između Argentine i Hrvatske, Međunarodna fudbalska organizacija otklonila je i poslednju nedoumicu kada je reč o drugom polufinalnom meču između Francuske i Maroka.

Odlučeno je da na centru stoji Meksikanac Sezar Arturo Ramos Palauzelos, čovek koji je sudio na tri utakmice u dosadašnjem delu Mundijala.

Najpre je delio pravdu Dancima i Tunišanima (0:0), a zatim prirastao za srca Marokancima kada je vodio njihov meč sa Belgijancima (2:0), da bi pre polufinala sudio i utakmicu koja je najviše prijala Srbima. Bio je "tihi svedok" meča u kom je Portugal pregazio Švajcarsku sa 6:1, koja je ovde doživljena kao neka vrsta osvete.

Pomoćnici Palauzelosa biće zemljaci Alberto Morin i Migel Ernandez, četvrti sudija je Jesus Valncuela iz Venecuele, dok će u VAR sobi sedeti Kanađanin Dru Fišer, Kolumbijac Nikolas Galo, Brazilka Neuza Bek i Amerikanac Armando Viljareal.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike