Englezi se malo zaigrali! Hteli titulu prvaka sveta, a sada rasprodaju stvari da se izvuku iz krize!

13.12.2022

10:09

0

Autor: G. F.

Klasičan primer loše procene i rizika koji se nije isplatio

Englezi se malo zaigrali! Hteli titulu prvaka sveta, a sada rasprodaju stvari da se izvuku iz krize!
Megvajer i Kejn - Copyright Tanjug/AP Photo/Francisco Seco

Ako pitate bilo kog Engleza dobićete odgovor da je njihova reprezentacija igrala najbolje na Svetskom prvenstvu u Kataru i da je zaslužila titulu prvaka sveta!

Nije taj nesklad između želja i realnosti slučaj samo sa Englezima, ali su neki od njih otišli predaleko.

Hteli su i verovali u titulu prvaka sveta toliko jako da sada moraju da rasprodaju stvari kako bi izbegli finansijsku katastrofu. Za pomoć se mole i navijači.

Jedna kompanija za sportsku opremu trpi žestoke gubitke jer je naručila 18.000 majica sa natpisom "Engleska svetski prvak 2022! Konačno je kod kuće" i sada ne znaju šta će s njima!

 

 

- Osećam se užasno što je Engleska eliminisana sa Svetskog prvenstva. Bio sam impresioniran nastupom u Kataru i bio sam siguran da osvajamo titulu. Kada nam je dobavljač poslao ponudu za pravljenje majica nisam mogao da odbijem. Sada imamo 18.000 šampionskih majica i pozivao navijače Engleske da kupe po jednu. Imaće deo istorije i zapamtiti koliko je dobra bila Engleska na SP u Kataru. Nisu osvojili titulu, ali su pobednici u mojim očima - rekao je direktor kompanije Karl Bahter.

Nije sigurno da li će njegov apel uroditi plodom, odnosno da li iko od navijača ima želju da se seća još jednog neuspeha fudbalera Engleske. Ipak, možda ih na kupovinu "nagovori" činjenica da je cena sa planiranih 29.99 funti spuštena na 9.99.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike