Suze Brazilaca rastužiće i ledena srca! Nejmara nisu uspeli da uteše nakon eliminacije! (GALERIJA)

09.12.2022

18:44

0

Došli su po šestu titulu, a vraćaju se praznik ruku

Suze Brazilaca rastužiće i ledena srca! Nejmara nisu uspeli da uteše nakon eliminacije! (GALERIJA)
Tijago Silva, Nejmar i Dani Alveš - Copyright Tanjug/AP Photo/Martin Meissner

Brazilci su na Svetsko prvenstvo u Katar stigli kao verovatno i najveći favorit da osvoje boginju. Silno motivisani, po šestu titulu došli su u Dohu i najavljivali sam vrh, bez obzira na rivale.

Nije ih čak otreznio ni poraz u grupi od Kameruna, ali tada su nastupali u kombinovanom sastavu, pa su sa velikim očekivanjima otvorili i nokaut fazu. 

Nakon što su sili potvrdili i u osmini finala i trijumfovali nad Južnom Korejom, usledio je šamar realnosti.

U četrtfinalu su išli na Hrvatsku, koja se odlično branila tokom 90 minuta, pa je meč pri rezultatu 0:0, otišao na produžetke. Prvi su stigli do prednosti, ali je poebdnik rešen na penale, a tamo je dominirao golman Hrvatske Dominik Livaković.

Jasno je koliko je ovaj poraz skupocenim zvezdama karioka teško pao. Posle meča, nisu uspeli da sakriju suze, a fotoreporterima je najzanimljiviji svakako bio Nejmar, koji je i prva zvezda tima, ali i igrač koji je večeras propustio nekolicinu prilika da Brazil uvede u polufinale. 

Dok su Brazilci plakali, a Hrvati slavili, Holanđani i Argentinci su se spremali za svoj meč, a upravo će pobednik tog duela na megdan ekipi koju predvodi Luka Modrić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike