Srbin koji je na terenu ostao bez bubrega nije siguran u budućnost Piksija na klupi Srbije

04.12.2022

08:15

0

Autor: 24sedam

Bivši golman brojnih ruskih klubova Dejan radić govorio ruskim medijima o nastupu Srbije u Kataru

Srbin koji je na terenu ostao bez bubrega nije siguran u budućnost Piksija na klupi Srbije
Copyright Tanjug/AP

Bivši golman Rostova i nekoliko srpskih klubova Dejan Radić istakao je lošu odbranu kao razlog eliminacije "orlova" sa Mundijala, iz čega je izuezeo svog kolegu golmana Vanju Milinković-Savića.

- Očekivali smo mnogo od ovog Svetskog prvenstva. Postoji razočarenje. Glavni razlog za ovo je loša i neorganizovana igra u odbrani. Ne možete da primite osam golova u tri utakmice. Štaviše, naš golman je postao jedan od najboljih igrača u timu. Momci su se borili, borili, ali igra u odbrani nije dozvolila da se napravi rezultat - rekao je Radić za ruske medije i dodao:

- Naši defanzivci ne igraju u najboljim timovima i nisu na najvišem nivou. Ali mogu bolje. Nastup Srbije ne mogu nazvati neuspehom. Vidite, Kamerun je pobedio Brazil. Švajcarska takođe ima odličan tim. Imali smo izjednačenu grupu. Nokaut fazu mogao je da izgubi bilo ko osim Brazila. Učestvovali smo u završnom turniru, a već to je dobro. Ne znam da li će selektor otići. Cilj ekipe je bio prođe grupu i nije ispunjen. Iako je trener uradio mnogo - odveo nas je Mundijal, napravio atmosferu, momci mu veruju, ne znam šta ga čeka u budućnosti - rekao je Radić za "RB Sport".

Radić je dugo godina igrao u Rusiji a karijeru je morao da prekine nakon što mu je posle jednog duela u ruskom prvenstvu izvađen bubreg zbog teške povrede.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike