Estrada se kladila na rezultat meča Srbija-Kamerun: Biće mnogo provokacija, ali Piksi je spojio nespojivo!

27.11.2022

22:15

0

Sagovornici 24sedam imaju dobre prognoze, bez obzira na to što su pojedini potezi UEFA, kako tvrde, pokušali da nam naruše mir pred sutrašnju utakmicu

Estrada se kladila na rezultat meča Srbija-Kamerun: Biće mnogo provokacija, ali Piksi je spojio nespojivo!
Poznati se nadaju pobedi Srbije nad Kamerunom - Copyright 24sedam/Profimedia

Fudbalska reprezentacija Srbije sutra, 28. novembra u 11 časova, će odmeriti snage sa Kamerunom tokom meča drugog kola grupe G na Svetskom prvenstvu u Kataru, a poznati u Srbiji, baš kao i selektor Orlova Dragan Stojković Piksi, veruju u pobedu.

Iako je poraz od Brazila svima teško pao, svi se nadaju da protiv fudbalera Kameruna Orlovi imaju veće šanse, pa je deo estrade za 24sedam čak i otkrio kom rezultatu se nadaju. Pojedinci su čak na kladionici ranije imali pozitivno iskustvo, pa se utoliko pre nadaju  sutrašnjoj pobedi.

Aleksandra Mladenović

Pravo s aerodroma pred TV

- Večeras pevam u Crnoj Gori, a ujutru letim za Beograd i taman stižem, Bože zdravlja, da gledam utakmicu Srbija-Kamerun. Ne mogu da kažem rezultat, jer ne znam, ali može da bude možda i 2:0 i 1:0 za nas. Videćemo, ali očekujem pobedu naših Orlova - navija Aleksandra svim srcem za srpsku reprezentaciju, dodajući za naš portal da je pratila i meč sa Brazilcima.

MN Press
Fudbalska reprezentacija Srbije

 

Filip Čukanović

Nole mu doneo sreću

- Kladio sam se jednom u životu i to 2008. godine kad je bilo polufinale Australijan opena, Đoković-Federer i dobio sam novac jer je Nole pobedio 3:0. Za sutrašnju utakmicu - verujem u pobedu, imamo sjajan tim koji je, siguran sam, zaboravio Brazilce. Ako baš moram da prognoziram - 2:1 za nas - poručio je Filip Čukanović za 24sedam.

Kija Kockar

Nada se pobedi

- Još sam u Vegasu i ovde će biti oko dva sata ujutro kad krene utakmica, ali naravno da ćemo gledati! Imali smo veliku euforiju oko Brazila, ali ne damo se, tako da će biti ludilo i za sutrašnju utakmicu. Ne bih da potcenjujem Kamerun, ali se nadam pobedi. Nadam se da će biti dva razlike. Neću se kladiti, čekam da prođemo pa za sledeću. Uvek je to nešto simbolično, čisto da pobeda bude slađa. Iskreno se nadam pobedi jer svi čekamo Švajcarce! Navijam da bude 2:0 za nas - priznala nam je Kija na kraju.

AP PhotoThemba Hadebe
Meč Srbija - Brazil u Kataru 2022.

 

Đorđe David

Orlovi imaju apsoluno šanse

- Mislim da ćemo dobiti, biće jedan razlike (1:0), a to nam je i potrebno. Napravili smo možda grešku što smo verovali da ćemo dobiti Brazil. Oni su ozbiljna ekipa, tim i bilo bi idealno da smo izvukli nerešen rezultat. Ne treba klonuti duhom. Oni apsolutno imaju šanse da pobede Kamerun i Švajcarsku. Isto tako sam svestan da će biti mnogo provokacija. Sudije generalno kada je Srbija u pitanju imaju visoke kriterijume u korist protivnika. Ovo što su UEFA i tzv. fudbalski savez Kosova podneli neku tužbu, to je opet priča koja želi da naruši nekakvu nirvanu koju pred utakmicu treba imati, ali mislim da kao ratoborna ekipa, to prenebregavamo, jer je Piksi čovek koji je do sada spojio što niko nije uspeo da spoji. Tako da verujem apsolutno sutra u našu pobedu - zaključio je roker.

MN Press
Dragan Stojković Piksi

 

Goca Božinovska

Samo da pobedimo!

- Sve mi se čini da će biti 2:0 za Srbiju, ili možda 2:1... Ma samo da pobedimo - rekla je Goca kratko i jasno za naš portal.

Antonio Ahel/ATAImages
Goca Božinovska

 

Aleksandra Radović

Moramo da navijamo!

- Ne pratim fudbal, ali zbog čitave situacije moramo da ispratimo i da navijamo, naravno. Jao, nezahvalno je da predviđam! (smeh) Ono sa Brazilom mi je bilo super, da je moglo da ostane 0:0, to bi mi bilo odlično takođe, a sutra je 1:0 za nas - rekla je Aleksandra Radović.

24sedam
Aleksandra Radović

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike