Ovacije za Sergeja od Juventusovih navijača uvod u januarski prelazni rok? Tako se odigrao najveći transfer "bjankonera"!

14.11.2022

12:01

0

Autor: 24sedam

Milinkovi-Savić ispraćen aplauzom u u 78. minutu

Ovacije za Sergeja od Juventusovih navijača uvod u januarski prelazni rok? Tako se odigrao najveći transfer "bjankonera"!
Sergej Milinković-Savić i Anhel di Marija - Copyright Tanjug/AP

Dan posle velike pobede Juventusa nad ekipom Lacija (3:0), italijanska štampa piše o počastima koje je u Torinu doživeo Sergej Milinković-Savić.

Srbin nije bio ni blizu nivoa prethodnih partija protiv Juventusa kada je umeo jednim potezom da donese pobedu "nebo-plavima", ali kada se sabere sve to iz prošlosti sa očekivanjima od januara kao rezultat su došle ovacije u 78. minutu meča.

Izlazeći sa terena Milinković-Savić je od publike na Alijanc stadionu dobio veliki aplauz i poruku "čekamo te u januaru".

Piksijeva uzdanica za Katar možda je odigrala poslednju utakmicu za Lacio, budući da su u Juventusu navodno prelomili da ga što pre dovedu Masimilijanu Algeriju, jer im nedostaje igrač tog profila i zato što pregovori sa Rabioom oko produženja idu u dobrom pravcu.

 

 

Drugi razlog što se veruje da će najbolji igrač Lacija završtiti u Torinu je i podsećanje na ovacije Kristijanu Ronaldu dok je bio igrač Real Madrida. Posle toga je obukao dres Juventusa.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike