Juventus na krilima Kostića i Kina rastužio Sergeja! Stara dama pregazila Lacio!

13.11.2022

21:48

0

Autor: G. F.

Milinković Savić napustio teren posle nezgodnog udarca u list

Juventus na krilima Kostića i Kina rastužio Sergeja! Stara dama pregazila Lacio!
Filip Kostić - Copyright Tanjug/Marco Alpozzi/LaPresse via AP

Jedan srpski reprezentativac pevajući će iz Italije za Beograd, a drugi nema baš nikakvog razloga za dobro raspoloženje.

Juventus je zabeležio šesti trijumf zaredom u Seriji A, za to vreme, mreža crno-belih ostala je netaknuta uz gol razliku 12:0.

U derbiju 15. kola tim iz Torina bio je bolji od Lacija rezultatom 3:0 (1:0), sa dva pogotka pobedi je doprineo Moise Kin, asistent kod drugog pogotka bio je Filip Kostić.

 

 

Krilni napadač Srbije u 54. minutu snažno je šutirao iskosa sa ivice kaznenog prostora, golman Ivan Provedel zaustavio je njegov udarac, ali je na odbitak reagovao Kin i bez problema zatresao mrežu za vođstvo od 2:0. 

U timu Lacija starter je bio Sergej Milinković Savić, nakon njegove greške u finišu prvog poluvremena domaćin je poveo. Izgubio je loptu na centru, Adrien Rabio je uputio dubinsku do Kina koji je primio i lobovao istrčalog golmana Rimljana za 1:0.

Brine i nezgodan udarac u list koji je Sergej dobio u finišu susreta i zbog kojeg je posle nekoliko minuta napustio teren, ali se nadamo da nije ništa ozbiljno po sredi.

Di Marija i Kjeza, povratnici u tim domaćina nakon povreda, kombinovali su po levoj strani i pripremili šansu Miliku koju je realizovao za konačnih 3:0. 

Serijom uspešnih rezultata Juventus se probio na treće mesto Serije A sa kog je potisnuo upravo Rimljane kojima je poraz u Torinu bio prvi ove sezone u prvenstvu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike