Vlahović trenirao, ali ništa nije sigurno za Lacio: Za Srbiju će biti spreman!

12.11.2022

12:24

0

Napadač nije igrao od 25. oktobra

Vlahović trenirao, ali ništa nije sigurno za Lacio: Za Srbiju će biti spreman!
Dušan Vlahović - Copyright Tanjug/AP Photo/Armando Franca

Srpski fudbaler i napadač Juventusa Dušan Vlahović i polako se oporavlja od povrede primicača, pa bi prema najnovijim informacijama koje stižu sa Apenina mogao biti spreman za prvi meč na Mundijalu, protiv Brazila.

Vlahović se povredio u meču Lige šampiona, protiv Benfike, a poslednji meč odigrao je 25. oktobra, pa je sve veći bojazan da li će biti spreman za Mundijal.

Mladi napadač se našao na spisku selektora Dragana Stojkovića Piksija, a današnje informacije iz Italije, unose mir i među navijačima.

Kako piše "Tutosport", Vlahović je juče trenirao sa timom, ali smanjenim kapacitetom, pa je pod upitnikom njegov nastup u susretu sa ekipom Lacija.

Takođe, navodi se da je Vlahovićev povratak usporen i u strahu od rizika da li se dovoljno oporavio, kako bi bio dovoljno spreman za utakmice sa nacionalnim timom u Kataru.

Tako je velika verovatnoća da će preskočiti i meč u nedelju, ali je znato mirnije u taboru Juventusa, pa razloga za paniku u narodu nema.

Ipak, konferencija za medije selektora Dragana Stojkovića Piksija je u ponedeljak, pa će se tada znati i nešto više o zdravstvenom stanju igrača.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike