Ludnica na Brdu! Radnički oteo bod Čukaričkom iz penala u 89. minutu!

03.10.2022

16:24

0

Autor: 24sedam

Pravi način da se zaokruži još jedno kolo Superlige

Ludnica na Brdu! Radnički oteo bod Čukaričkom iz penala u 89. minutu!
Foto_M.Rasic13223 - Copyright MN Press

Veoma zanimljivu utakmicu, punu uzbuđenja, odigrali su fudbaleri Čukaričkog i Radničkog iz Niša - 2:2 (1:1).

Tako je na odličan način zaključeno 13. kolo Superlige! Domaćin je vodio dva puta, ali su gosti, posle maksimalno zanimljivog finiša odneli bod sa Banovog Brda.

Da će biti uzbudljivo videlo se već u 1. minutu kada je Petrov pogodio stativu gola Čukaričkog. Koliko je tu bilo sreće za domaćim tim, samo četiri minuta kasnije nije je bilo uopšte. Ozbiljnije se povredio štoper Darko Puškarić i morao je da napusti igru.

Ipak, u 10. minutu radovali su se navijači Čukaričkog. Napadač Badamosi bio je brži od golmana gostiju, oboren je i sudija je pokazao na penal. Marko Docić je bio siguran!

Igrao se 24. minut kada je napadač Radničkog Saša Jovanović pokupio jedan odbitak posle kornera i sa 20 metara pogodio za izjednačenje.

U nastavku je Čukarički imao dve, a Radnički solidnu partiju, ali je sve do 86. minuta izgledalo da golova više neće biti.

Tada je rezervista Stefan Kovač doveo domaćina u vođstvo. Ova radost u redovima Čukaričkog trajala je tek tri minuta pošto je Bojan Kovačević nespretno reagovao u svom šesnaestercu i umesto lopte šutnuo u nogu Nikolu Štulića.

Videli smo i drugi penal na meču, a Aleksandar Pejović je bio siguran i doneo bod Nišlijama, koje moraju biti zadovoljnije posle meča.

Čukarički je prekinuo ni od pet trijumfa, i dalje je treći na tabeli sa bodom i utakmicom više od prvog pratioca Partizana, ali i sa istim brojem bodova i utakmicom manje od drugoplasirane ekipe TSC. Radnički iz Niša je na 11. mestu tabele Superlige.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike