Zvezda gazi, Milojević ima mnogo razloga za zadovoljstvo, ali napominje: Ne treba sada praviti pompu, sve je to u jednom cilju

02.10.2022

17:34

0

Šampion Srbije promašivao, pa onda ubedljivo slavio u Novom Sadu

Zvezda gazi, Milojević ima mnogo razloga za zadovoljstvo, ali napominje: Ne treba sada praviti pompu, sve je to u jednom cilju
milojević - Copyright FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su pobedil Mladost GAT u Novom Sadu. Bilo je 4:0, a trener Miloš Milojević imao je mnogo razloga za zadovoljstvo.

A nije tako počelo. Aleksandar Pešić je promašio penal već na početku meča, ali tim nije klonuo. Ivanić je doneo prednost na poluvremenu, a onda je postignut gol, a posle toga…

- Nakon drugog gola je sve došlo na svoje, iako smo i u prvom poluvremenu imali mnogo prilika. Zadovoljan sam kontrolom utakmice, popravljamo efikasnost, ali ne treba praviti pompu od ovog. Ponosan sam na momke, jer su došli na gostovanje, odigrali dobro i postigli četiri gola.

Euforije nema, plan se zna.

- Sve to nas približava cilju kom idemo, iako je ovo samo jedan korak. U četvrtak nas očekuje nešto drugo, ali ovo je pokazatelj šta nam treba. Najviše mi se svideo momenat kada Borjan u završnici odbrani zicer i svi skoče, to je dokaz da smo tim i to želim u svakoj utakmici.

Sledeća utakmica je već u četvrtak, dolazi Ferencvaroš u Ligi Evrope. Milojević želi da što više navijača dođe na stadion.

- Probali smo da osvežimo i rasteretimo ekipu, nije isti intenzitet kao u Evropi. Imamo četiri dana da se spremimo i već večeras krećemo da razmišljamo o Ferencvarošu. Uz dobar odnos, podršku sa tribina i borbu na terenu, mislim da možemo da imamo dobar rezultat. I danas je bila sjajna atmosfera u Novom Sadu, navijači su nas bodrili sve vreme. Zadovoljan sam, jer ni na 0:1 nisu bili negativni, već pružili podršku, što se osetilo na terenu. Nadam se da će ih biti što više protiv Ferencvaroša.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike