Za Petrića nema predaje: Naravno da možemo do titule, ali pita se i Zvezda!

22.09.2022

12:03

0

Trener crno-belih smatra da se ekipa nalazi u mnogo boljoj situaciji nego na početku sezone

Za Petrića nema predaje: Naravno da možemo do titule, ali pita se i Zvezda!
petrić - Copyright Printscreen/YouTube/FK Partizan

Trener Partizana Gordan Petrić veruju da njegova ekipa može do titule, ali po njegovim rečima za to se pita i Crvena zvezda.

- To pre svega zavisi od nas, ali delimično i od Crvene zvezde, koja je trenutno ispred Partizana. Ako u bilo kom trenutku bude postojala mogućnost da mi preteknemo Crvenu zvezdu to ćemo i učiniti, ali ima dosta da se igra. Do kraja prvenstva biće odigrana i dva derbija sa Zvezdom, pa ćemo videti. Ko bude bolji on će i da pobedi, biće prvi i iskoristiće mogućnost da se naredne sezone direktno plasira u Ligu šampiona - rekao je Petrić za Tanjug.

Zanimljivo da je bivši fudbaler seo na klupu crno-belih pre 40 dana i od tada Partizan igra mnogo bolje nego na samom početku sezone.

- Partizan je bio u jednoj krizi, dešavale su se neke stvari koje nisu bile dobre u klubu. Navijači Partizana mogu da očekuju da će igrači uvek da pruže maksimum u narednim utakmicama. Sledi naporan raspored utakmica četvrtak - nedelja. Nadam se da će povrede da zaobiđu naše igrače i da će svi biti zdravi. Verujem da ćemo u nastavku sezone igrati kao na poslednjih par utakmica. Ali ima dosta da se igra. Očekujem od fudbalera da u datom trenutku daju svoj maksimum na terenu.

Petrić se osvrnuo i na dosadašnji učinak Partizana u Ligi konferencija gde iz dva kola imaju isto toliko remija.

- Do kraja grupne faze ima dosta teških utakmica, tu su Keln i Nica. U ovoj grupi te dve ekipe su favoriti. Učinićemo sve da prođemo dalje. Meni je vrlo bitno da su se igrači opustili i da su počeli na neki način da razmišljaju profesionalno. Oni kod mene imaju mogućnost da pokažu sve što znaju, ali imaju mogućnost i da pogreše. Nadam se ćemo u naredne četiri utakmice skupiti dovoljno bodova da bi mogli da igramo na proleće u Ligi konferencija. Međutim, to verovatno razmišljaju i drugi klubovi, a pre svega Keln i Nica - zaključio je Petrić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike