Petrić hrabri crno-bele: Bili smo bliži pobedi, ovo je dodatni motiv!

15.09.2022

21:25

0

Autor: 24sedam

Trener Partizana nema šta da zameri igračima posle remija sa Nicom

Petrić hrabri crno-bele: Bili smo bliži pobedi, ovo je dodatni motiv!
PARTIZAN_vs_NICA-39 - Copyright MN Press

Partizan je nastavio niz nepobedivosti od kako je na klupu Valjka seo Gordan Petrić. Ipak, nastavio je i sa nekim starim boljkama, koje su ga ponovo koštale boljeg rezultata u Ligi konferencija.

I drugi meč u najmlađem UEFA klupskom takmičenju crno-beli su odigrali bez pobednika, a i ovoga puta mogu da žale za celim plenom pošto su sa Nicom na stadionu u Humskoj igrali 1:1.

- Igrači znaju kako su odigrali. Ovo je jedan dodatni motiv, neka uživaju u ovoj partiji, ali sutra je već novi dan. Sledi teška utakmica u nedelju protiv Radnika, dugo putovanje u Surdulicu. Rekao sam igračima na poluvremenu da samo tako nastave, da nemam šta da im kažem na osnovu igre iz prvog dela. Tako su i uradili i smatram da smo bili bliži pobedi – kazao posle meča za TV Arena sport Gordan Petrić.

Istakao je strateg Valjka da se vidi napredak u igri crno-belih, mada je i to laicima prilično jasno.

- Očigledno se vidi napredak, ali potrebno je da se ponavljaš stalno. Večeras da uživaju, pa da zaborave ovu utakmicu. Ukoliko uspeju da se ponavljaju u narednom periodu ulaze u profesionalizam. Dekoncentracija nas je koštala kod primljenog gola. Tri pta smo gubili loptu i to ekipe poput Nice kažnjavaju. Ne mogu da zamerim momcima, rekao sam im da nastave da pokušavaju da guraju loptu - rekao je Petrić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike