Strahinja ostavio iza sebe težak period: Čak i u periodu kada nisam igrao puno u svom klubu, dobijao sam poziv u reprezentaciju

22.09.2022

10:17

0

Autor: 24sedam

Defanzivac Red Bula ističe koliko mu je značila podrška selektora

Strahinja ostavio iza sebe težak period: Čak i u periodu kada nisam igrao puno u svom klubu, dobijao sam poziv u reprezentaciju
Strahinja Pavlović - Copyright Printscreen/YouTube

Fudbaleri Srbije u subotu uveče igraju svoj pretposlednji meč u Ligi nacija protiv ekipe Švedske. Štoper "orlova" i Red Bul Salcburga nije više najmlađi član nacionalnog tima.

- Mnogo mi znači poverenje selektora Stojkovića. Čak i u periodu kada nisam igrao puno u svom klubu, dobijao sam poziv u A reprezentaciju i uvek dolazio da pružim sve od sebe i doprinesem pozitivnom rezultatu. Bio sam najmlađi u ekipi sve do ovog okupljanja, sada je taj epitet preuzeo Stefan Mitrović - rekao je Pavlović.

MN Press
 

Mladi defanzivac ne krije da bi više voleo kada bi na tribinama bilo navijača kao na većini utakmica. Zbog kazne koju je UEFA odredila, "orlovima" je dozvoljena podrška od 10.000 pristalica mlađih od 14 godina.

- Velika je šteta što protiv Švedske ne može da bude pun stadion, ali sam siguran da će nam deca iz Osnovnih škola i školica fudbala prirediti divan ispraćaj na Svetsko prvenstvo. Cilj nam je da u poslednje dve utakmice osvojimo maksimalnih šest bodova i da izborimo plasman u A grupu Lige nacija. Naravno, to će nam značiti i zbog narednog ciklusa kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine - rekao je jedan od junaka velike pobede protiv Portugala u Lisabonu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike