Partizanova porodica zadovoljna dolaskom Mijailovića: Iz Ostojinog programa može da se prepozna promena!

21.09.2022

18:31

0

Autor: 24sedam

Biciklistički klub poslednji u nizu pružio podršku novom rukovodstvu JSD

Partizanova porodica zadovoljna dolaskom Mijailovića: Iz Ostojinog programa može da se prepozna promena!
Ostoja Mijailović - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Dvodnevna bura oko izbora rukovodstva JSD Partizan polako se stišava. Od momenta kada je APR registrovao Ostoju Mijailovića kao novog zastupnika crno-bele porodice i zvanično su potvrđene promene na čelu sportskog društva iz Humske, čiji članovi iz dana u dan izlaze u javnost sa rečima podrške novom rukovodstvu.

Poslednji u nizu je Biciklistički klub Partizan, koji je podršku Ostoji Mijailoviću i njegovom timu dao posle razmatranja plana i programa oba kandidata.

- U programu novog predsednika smo prepoznali snagu i perspektivu za razvoj sportskog društva, gde će svi klubovi imati zadovoljavajući tretman – stoji u saopštenju crno-belih biciklista i dodaje se:

- S obzirom da je Biciklističkom klubu Partizan, zdrav odnos i dobra saradnja od velikog značaja, iz programa gospodina Ostoje Mijailovića se može prepoznati promena kao i boljitak u radu, odnosu i komunikaciji sportskog društva sa svojim klubovima.

Kako je Agencija za privredne registre Republike Srbije potvrdila i overila legitimitet izbora gospodina Ostoje Mijailovića za zastupnika SD Partizan kao i drugih organa društva u kojima su i predstavnici klubova, Biciklistički klub Partizan svoju podršku daje novim snagama uz nadu da će isti opravdati naše poverenje - navodi se u saopštenju Biciklističkog kluba Partizan.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike