I Vuletić napušta brod koji tone! Na Twitteru opleo po Vazuri! Nije zaobišao ni Vučelu!

13.09.2022

18:20

0

Autor: 24sedam

Nekadašnji najbliži saradnik rukovodećeg tandema FK Partizan bio je jasan

I Vuletić napušta brod koji tone! Na Twitteru opleo po Vazuri! Nije zaobišao ni Vučelu!
20190109mmPartiz05 - Copyright MN Press

Koliko se onima koji vole Partizan ne dopada stanje u kojem se nalazi celokupna crno-bela porodica može da se vidi po reakcijama na društvenim mrežama. Od skandalozne Skupštine JSD koja nije održana na stadionu u Humskoj, već je preseljena u prostorije Teniskog kluba Partizan gde je Ostoja Mijailović izabran za novog predsesnika Sportskog društva navijači ne prestaju da napadaju najodgovornije za katastrofalno stanje u koje je došlo JSD Partizan – dosadašnjeg prvog čoveka Milorada Vučelića i njegovog prvog saradnika u Fudbalskom klubu Miloša Vazuru.

Poslednji u nizu bio je Vladimir Vuletić. Reči nekadašnjeg najbližeg saradnika rukovodećeg tandema FK Partizan imaju posebnu težinu, jer je i sam napustio sve funkcije na crno-beloj strani Topčiderskog brda kada je video kuda velikana iz Humske vode Vučelić i Vazura.

- Sve što se dešavalo juče u JSDP je bilo očekivano. Jedan nije umeo, drugi nije mogao. Sada onaj koji nije umeo, može, a onaj koji nije mogao, zna (da je blizu kraj). Ali, samo jedan je bio i ostao hulja, podlac, bitanga i ološ - bestidni otimač dokumenta, Miloš Vazura – napisao je na „Tviter“ profilu Vuletić.

 

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike