Zvanično potvrđeno! APR usvojio odluku većine! Mijailović upisan kao zvanični zastupnik JSD Partizan!

13.09.2022

15:01

0

Autor: 24sedam

Crno-bela porodica dobila je novog prvog čoveka, koji je dobio dvotrećinsku podršku delegata

Zvanično potvrđeno! APR usvojio odluku većine! Mijailović upisan kao zvanični zastupnik JSD Partizan!
apr ostoja (1a) - Copyright 24sedam

Dilema oko toga ko će biti novi predsednik JSD Partizan ekspresno je razrešna. Odlukom Agencije za privredne registre, danas je kao zastupnik upisan Ostoja Mijailović, čime je stavljena tačka na dilemu koja je trajala od ponedeljka uveče.

Podsetimo, posle niza skandala u režiji, pre svih generalnog direktora FK Partizan Miloša Vazure, delegati Skupštine JSD Partizan održali su Izbornu sednicu u prostorijama Teniskog kluba, gde je Mijailović jednoglasno izabran za novog predsednika.

24sedam
 

Prvi čovek KK Partizan dobio je dvotrećinsku podršku da preuzme rukovođenje Sportskim društvom, koje je u poslednjih nekoliko godina dovedeno na najniže grane u svojoj dugogodišnjoj trofejnoj istoriji.

Jučerašnji dan mnogi navijači Partizana čekali su sa nestrpljenjem, jer je velika većina očekivala promene na čelu Sportskog društva, u nadi da će one doneti boljitak svim klubovima crno-bele porodice koje dugo već muče finansijske, pa samim tim i rezultatske muke.

Ipak, organizatori Izborne skupštine, pre svih prvi operativac FK Partizan Miloš Vazura, sprečio je delegate okupljenje oko Mijailovića da uđu na sednicu koja je trebalo da bude održana u prostorijama na stadionu Partizana, a potom je, uz pomoć privatnog obezbeđenja koje je angažovao za tu priliku, prvom čoveku košarkaša crno-belih iz ruku oteo dokumentaciju.

Rezigniran takvim ponašanjem, Mijailović je sa svojim saradnicima doneo odluku da se napusti Skupština, koja je tako ostala bez kvoruma za održavanje, a s obzirom da je imao dvotrećinsku većinu glasova uz sebe, novi prvi čovek JSD Partizan je sa delegatima održao sednicu u prostorijama Teniskog kluba, na kojoj je, pored njega, imenovan i Upravni odbor sačinjen od samih legeni Partizanove porodice.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike