Mijailoviću stižu čestitke, VK Partizan pozvao na ujedinjenje: Samo zajedno povratićemo staru slavu!

14.09.2022

14:58

0

Autor: 24sedam

Jedan od najtrofejnijih sportskih kolektiva u Srbiji podržao novog predsednika JSD Partizan

Mijailoviću stižu čestitke, VK Partizan pozvao na ujedinjenje: Samo zajedno povratićemo staru slavu!
20220414mmPartiz10 - Copyright MN Press

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović od utorka je zvanično postao i prvi čovek JSD Partizan. Upisan kao zvanični zastupnik crno-bele porodice u APR, koji se danas oglasio i potvrdio ovu odluku, Mijailoviću je potvrđen mandat koji mu je poverila dvotrećinska većina delegata na Skupštini koju su u ponedeljak pratili brojni skandali.

Pošto je odluka doneta na Izbornoj skupštini postala i pravno validna, novom predsedniku Partizanove porodice počele su da stižu čestitke od klubova članova JSD.

- Čestitamo gospodinu Ostoji Mijailoviću, koga smo podržali, na izboru za predsednika JSD Partizan. Nadamo se da će naša crno-bela porodica krenuti napred i vratiti se na staze uspeha koje zaslužuje radom i odricanjem svih sportista, trenera i sportskih radnika – stoji u saopštenju VK Partizan.

Jedan od klubova miljenika među Grobarima i jedan od najtrofejnijih klubova JSD posle velike bure i prašine koje su se podigle u ponedeljak poslepodne ističe da je vreme za ujedinjenje svih zarad bolje budućnosti Partizana.

- Verujemo da će se i ljudi, koji su do juče imali različite poglede na budućnost JSD Partizan, već sutra naći i zajednički nas povesti u ozbiljan rad. Samo zajedno, uz saradnju svih uključujući fudbalski i košarkaški klub, JSD moze krenuti napred i povratiti staru slavu koja će obradovati sve pristalice crno-bele boje. Uspesi su nam onda zagarantovani. Napred Partizan – stoji u saopštenju crno-belih vaterpolista.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike