Šok za Piksija i Srbiju: Oglasio se i Samardžić po pitanju igranja za Orlove!

20.09.2022

08:33

0

Fudbaler Udinezea poručio koji su mu planovi vezani za igranja za našu reprezentaciju

Šok za Piksija i Srbiju: Oglasio se i Samardžić po pitanju igranja za Orlove!
Lazar Samardžić - Copyright pobjeda.me

Selektor Srbije Dragan Stojaković Piksi objavio je lepu vest da će igrač Udinezea Lazar Samardžić u budućnosti igrati za Orlove.

Međutim, talentovani fudbaler koji je rođen u Nemačkoj, nije hteo da potvrdi tu informaciju, napominjući da je trenutno fokusiran na klub sa severa Italije.    

- Čujem i čitam mnogo vesti i pratim diskusije o mojoj budućoj reprezentaciji... moja porodica i ja se osećamo veoma počastvovani i ponosni! Ja sam (još) mlad igrač, ali sa jasnim ciljevima! Prizemljen, vredan, fokusiran i odlučan. Veoma sam zadovoljan početkom sezone. Kao tim, postigli smo odlične rezultate i dobro smo pozicionirani sa Udinezeom u Seriji A, i slavili važnu pobedu kod kuće protiv Intera. Mogao sam da igram i odradim svoju ulogu - poručio je Samaradžić na svom Instagramu.

 

Fudbaler Udinezea smatra da će tu odluku doneti kad bude potreban.

- Zato je moj apsolutni fokus u ovom trenutku na mojim timovima, povećavajući vreme igranja u klubu i selekciji. Želim da se razvijem u apsolutnog regularnog igrača u startnoj postavi. Sve ostalo trenutno nema prioritet. Ako nadogradim svoja dostignuća i ostvarim ciljeve koje sam sebi postavio, onda zaslužujem da budem nominovan za dalje zadatke. I tek onda želim i moram da donesem odluku, na koju ću biti spreman - zaključio je Samardžić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike