Mora da ste napili Batistutu, kad me tako hvali! Piksi nasmejao sve na konferenciji, pa otkrio da se ni ne seća kako je igrao!

19.09.2022

11:01

0

Selektor je ipak prihvatio lepe reči i uzvratio na isti način

Mora da ste napili Batistutu, kad me tako hvali! Piksi nasmejao sve na konferenciji, pa otkrio da se ni ne seća kako je igrao!
batistuta piksi - Copyright 24sedam/Goran Sivački/MN Press

Jedan od najboljih napadača proteklih decenija, Gabrijel Omar Batistuta, nedavno je boravio u Beogradu, gde je izrekao niz pohvala na račun selektora Srbije i čuvenog igrača, Dragana Stojkovića Piksija.

Između ostalog, Batistuta je tada Piksija uporedio sa svetskim velikanima.

Piksi je u rangu Pelea, Maradone i Krojfa, takva igračka veličina bi bila značajna bez obzira u kom periodu da je igrao - kazao je Batistuta.

A Stojković je pak danas, na konferenciji za medije, uoči utakmica u Ligi nacija, prokomentarisao pohvalne reči i uzvratio:

- Mora da ste ga napili.  Ako je to rekao preko dana... Ništa - kazao je prvo Piksi uz smeh, pa nastavio:

On je jedan od igrača o kom ne treba previše pričati, golgeter koji je plenio u to doba i samo njegovo ime govori puno toga. Ako je to rekao i kako je rekao, meni ostaje samo da mu se zahvalim, mada moja igračka je prestala tamo 2001. godine. Tako da se više i ne sećam kako sam igrao. Lepo je čuti, u svakom slučaju. Uvek je lepo čuti kad vas hvale, kad vas kritikuju, onda baš i nije prijatno. Šalim se, zaista snažne reči i ako mislim da ja nisam bio u tom rangu. Oni su bili nešto vanserijski, ali prihvatam te reči - kazao je selektor.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike