Piksi komentarisao Zvezdin evropski nastup, ne i Partizanov! Nisu zaslužili da ispadnu!

18.03.2022

10:16

0

Autor: 24sedam

Crveno-beli eliminisani od prvaka Škotske

Piksi komentarisao Zvezdin evropski nastup, ne i Partizanov! Nisu zaslužili da ispadnu!
dragan stojković (6) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi saopštio je spisak za predstojeće prijateljske utakmice i povodom toga održao konferenciju za novinare.

Kako se razgovor bližio kraju, Stojković je samoinicijativno prokomentarisao revanš osmine finala Lige Evrope, između Crvene zvezde i Rendžersa. Crveno-beli su pobedili, ali su na kraju ipak eliminisani. U prvom meču je bilo 3:0 za prvaka Škotske, a u drugom 2:1 za šampiona Srbije.

- Velika šteta, prošao je srećniji tim, ali Dekiju (Dejanu Stankoviću) i igračima čestitam na hrabroj igri. Nisu zaslužili da ispadnu, ali to je fudbal. U prvom meču poraz je bio nezsluženo visok. Ko nije gledao, pomislio bi da su ih razbili, na osnovu rezultata. Moje skromno fudbalsko mišljenje je da je sinoćnja utakmica bila prava. Ide nam fudbal u dobrom pravcu. Svaka im čast i srpski fudbal ide u dobrom pravcu - kazao je Stojković, a onda bio upitan da prokomentariše duele Zvezde sa Kelnom sa kraja 80-ih godina prošlog veka. Tačnije da ih uporedi sa ovima sa Rendžersom.

- Promašene šanse te koštaju, moglo je da bude 2:0 do poluvremena, pa da se sve otvori do kraja. Ja sam zaista prezadovoljan kako je Zvezda odigrala. Pirova pobeda na kraju ali je potpuno zaslužena i opet je pobeda. To je dobro za srpski fudbal, imamo čime da se ponosimo - zaključio je Stojković, koji nije komentarisao mečeve Partizana sa Fejenordom u Ligi konferencija.

Podsetimo, i crno-beli su ispali u dvomeču. Ekipa iz Roterdama je bila bolja, rezultatom 5:2 iz Beograda i 3:1 iz Holandije.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike