Zašto je Piksi gledao meč Milana i Udinezea bez igrača sa srpskim pasošima? Ovaj fudbaler bi morao da bude povod! (FOTO)

14.08.2022

16:41

0

Autor: 24sedam

Selektor Srbije nije sigurno došao na San Siro da bi samo uživao u fudbalu

Zašto je Piksi gledao meč Milana i Udinezea bez igrača sa srpskim pasošima? Ovaj fudbaler bi morao da bude povod! (FOTO)
piksi - Copyright Instagram printscreen

Selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi ovog vikenda odabrao je da odgleda utakmice Serije A, gde će u ovoj sezoni igrati preko 20 fudbalera sa srpskim pasošima.

Zanimljivo je da se Piksi u subotu uveče našao na San Siru, na utakmici Milan - Udineze, jednoj od dve na kojoj sinoć nije bilo srpskih fudbalera ako se zna da je na ostale tri imao barem jednog kandidata na terenu.

Jedini logičan odgovor na ovo pitanje bio bi - Lazar Samardžić!

 

 

Reprezentativac Nemačke, selekcije do 21. godine, i ove sezone će nastupati za Udineze kao ofanzivni vezni igrač. One je izraziti levak, izuzetne brzine i jakog udarca koji važi za jednog od najtalentovanijih igrača Nemačke u godištu 2001. Uprkos tome, probijanje kroz seniorski fudbal ne ide mu baš prema očekivanjima.

U Red Bul Lajpcigu nije dobio priliku iako je bio privučen takvim obećanjima kada je dolazio iz matične Herte. Prošlo leto je došao u Udine, ali je na 22 utakmice sakupio 460 minuta i sada je ponovo dobio priliku od četvrt časa. Na osnovu 15  minuta možda je Piksi mogao da izvuče neki zaključak!

 

 

Ako je mišljenje selektora pozitivno i postoji želja igrača, mora se sačekati i dokumentacija iz FS Nemačke da bi Samardžić postao član "orlova". 

Piksi je sinoć mogao vidi na delu Filipa Đuričića (Sampdorija) ili Nermanj Radonjića i Vanju Milinković-Savića (Torino).  

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike