Najlepši dan u životu: Mitrović ostvario dečaki san da zaigra za Srbiju!

16.09.2022

10:48

0

Fudbaler Crvene zvezde nije krio zadovoljstvo što se našao na spisku selektora Piksija za predstojeće utakmice

Najlepši dan u životu: Mitrović ostvario dečaki san da zaigra za Srbiju!
mitrovic - Copyright FK Crvena zvezda

Fudbaler Crvene zvezde Stefan Mitrović našao se na spisku selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija za predstojeće dve utakmice protiv Švedske i Norveške u Ligi nacija.

Talentovani igrač nije krio zadovoljstvo što će igrati po prvi put za Orlove, napominjući da mu je ovo jedan od najlepših dana u životu.

- Presrećan sam, jer je poziv u reprezentaciju Srbije ostvarenje dečačkog sna. Ovo je za mene jedan od najlepših dana u životu, uz onaj kada sam potpisao za Crvenu zvezdu. Hvala i upravi kluba koja mi je posvetila puno vremena razgovarajući sa mnom i savetovala me da prihvatim poziv Srbije, iako sam imao i opciju da igram za Kanadu. Izuzetno sam ponosan što sam na spisku, kao i što je tu Eraković, saigrač iz kluba, prijatelj i neko ko me je dočekao i u mladoj reprezentaciji, i u Zvezdi, a sada će to učiniti u A timu. Nemam strah, mislim da su to uvideli i navijači Crvene zvezde, s obzirom da sam se brzo adaptirao u ekipu i verujem da će takav slučaj biti i sa reprezentacijom. Daću sve od sebe da se izborim za debi, a za mene je ovo veliki podstrek i motiv da nastavim dalje da radim i da se dokazujem - rekao je Mitrović.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike