Sinovi stali uz oca! Dekijevi naslednici dovoljno odrasli da mu mogu biti oslonac u teškom trenutku, podrška i od kume (FOTO)

27.08.2022

07:41

1

Autor: 24sedam

Dojučerašnji trener Zvezde od porodice i bližnjih dobija poruke ohrabrenja

Sinovi stali uz oca! Dekijevi naslednici dovoljno odrasli da mu mogu biti oslonac u teškom trenutku, podrška i od kume (FOTO)
fkcz-kolubara-171 - Copyright MN Press

Dejan Stanković od juče nije trener Crvene zvezde! Iako se osetilo nezadovoljstvo u njegovim izjavama nakon izgubljenog plasmana u Ligu šampiona, niko nije mogao ni da pretpostavi da će se njegova era na Zvezdinoj klupi završiti sa remijem protiv Makabija iz Haife.

Staković je juče objavio da se oseća prazno i da kao čovek koji mnogo voli crveno-bele boje, a omiljenom klubu nije doneo ono što su svi očekivali od njega, oseća potrebu da svoje mesto prepusti nekom drugom.

Posle njegove objave počele su stižu poruke podrške sa svih strana. Oglasili su se i navijači Crvene zvezde, postavljanjem pitanja "odakle stiže taj pritisak na njihovog ljubimca, ako se posle Makabija nije začuo nijedan zvižduk sa tribina". Pored pristalica oglasili se i prijatelji i najbliži iz okruženja mladog stručnjaka, a poruke sinova Filipa i Aleksandra na Instagramu se se posebmo izdvojile:

 

 

 

- Ponosan na tebe, tata - napisao je srednji sin Filip, golman holandskog Volendama.

Njegovu poruku podržala je najstarija ćerka porodičnog kuma Siniše Mihajlovića, Viktorija.

 

 

 

 

- Veoma sam ponosan na tebe, ti si najjači od svih - poručio je najmlađi Aleksandar, koji igra za U17 Intera.

Naslednik Stankovića na klupi Crvene zvezde, njegov bivši pomoćnik Miloš Milojević biće promovisan danas u 13.00 časova na Marakani.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike