Dekiju hvala na svemu, Milojević je bio planiran kao njegova zamena: Oglasio se sportski direktor Zvezde posle šok odlaska

26.08.2022

15:27

0

Crveno-beli očekuju velike stvari od novog trenera

Dekiju hvala na svemu, Milojević je bio planiran kao njegova zamena: Oglasio se sportski direktor Zvezde posle šok odlaska
mrkela - Copyright MN Press

Fudbalski svet u Srbiji ostao je šokiran neočekivanim odlaskom Dejana Stankovića sa mesta trenera. Legenda kluba je rekao da se oseća "prazno" i da ne može dalje posle neuspeha u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

No, fudbal ne čeka, život ide dalje. Uprava je imenovala Miloša Milojevića za novog trenera, a sada se oglasio i sportski direktor Mitar Mrkela.

- Pre svega želim da se zahvalim Dejanu Stankoviću na izvanrednoj saradnji i istim takvim rezultatima u protekle tri godine. Odlično smo funkcionisali i postigli puno toga – rekao je Mrkela za sajt kluba.

Milojević je bio Stankovićev pomoćnik i vrlo dobro zna kako se radi u Zvezdi, u koju dolazi posle rada u švedskom Malmeu.

- Reč je o mladom i izuzetno perspektivnom stručnjaku s kojim sam sarađivao godinu i po dana dok je bio asistent šefu stručnog štaba, ali i čoveku koji je ponikao u Zvezdinoj omladinskoj školi i odlično je poznaje. Miloša Milojevića dugo pratimo, on je mlad i moderan trener, baš kakav je potreban Crvenoj zvezdi. Milojević je svakako bio predviđen da zameni Dejana Stankovića kada dođe taj trenutak i sada je došao. Nismo imali ni najmanju dilemu i vrlo brzo smo se sve dogovorili. Zvezdu sigurno čekaju novi uspesi sa Milojević na klupi, a verujem da će doći već u grupnoj fazi Lige Evrope, kao i u prvenstvu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike