Stankovićev odlazak izazvao reakciju navijača: Vreme je da pokažemo šta je laž!

26.08.2022

18:31

0

Na Marakani danas ne miruje

Stankovićev odlazak izazvao reakciju navijača: Vreme je da pokažemo šta je laž!
milošević - Copyright MN Press

Sportska javnost danas je iznenađenja odlukom Dejana Stankovića, koji je podneo ostavku na mesto trenera Crvene zvezde. 

Legendarni fudbaler je u javnosti kritikovan nakon eliminacije iz plej-ofa za Ligu šampiona, pa je nakon današnjeg žreba za Ligu Evrope saopštio da se povlači iz kluba u kome je odrastao i sazrevao i kao igrač i kao trener.

U međuvremenu, navijači su rešili da se oglase i pojasne svoj ugao gledanja na celu situaciju. Saopštenje prenosimo u celosti i bez izmena.

- Zvezdaška javnost je pravedna i ispravna, ali već odavno smo postali robovi lažnog mišljenja i lažnog javnog mnjenja.

Zvezdaši su već davno upali u film da je njihovo mišljenje u stvari ono što pročitaju po mrežama gde je istina daleko od realnosti.

Taj lažni pritisak koji ne mogu da izdrže ni ljudi na najodgovornijim funkcijama nije na žalost mogao da izdrži ni jedan čovek kakav je Miloje, a sada i legenda kakav je Deki! 

Vreme je da jednom za svagda raskrstimo sa virtuelnim svetom i da pokažemo šta je laž, a šta stvarnost. I ako je Deki legenda koju smo morali da "platimo" da bismo sutra bili pametniji, neka tako bude jer čovek je rastrgnut u poslednja tri dana, a u realnosti nijedan zvižduk se nije čuo to veče na stadionu, koji je jedino merilo.

Zato hajde sutra za Dekija, za Pavkova, za sve naše junake, da se pojavimo i da pokažemo šta je realnost i da stavimo već jednom za svagda tačku na ove farse

JEDAN JE STANKOVIĆ DEJAN! SUBOTA 20:30h, ZA ZVEZDU, ZA DEKIJA, ZA IGRAČE!!! Svi na stadion da pokažemo sta je stvarnost! - navodi se u saopštenju navijača Crvene zvezde.

Crveno-beli u subotu igraju protiv ekipe Javora.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike