Pakao Marakane ne plaši Makabi! Biće vrelije nego u Pireju, ali stadion me ne opterećuje!

22.08.2022

18:16

0

Autor: 24sedam

Trener izraelskog prvaka optimista pred meč protiv Zvezde

Pakao Marakane ne plaši Makabi! Biće vrelije nego u Pireju, ali stadion me ne opterećuje!
profimedia-0560960948 - Copyright Profimedia

Ekspedicija Makabija iz Haife doputovala je u Beograd, gde ih u utorak na stadionu „Rajko Mitić“ (21.00, TV Arena sport Premium1) očekuje revanš meč plej-ofa Lige šampiona protiv Crvene zvezde.

Šampion Izraela doneo je u srpsku prestonicu gol prednosti iz prvog meča (3:2), koji ga stavlja u nešto povoljniji položaj u odnosu na izabranike Dejana Stankovića, koji će sutra imati ogroman vetar u leđa krcatih tribina „Marakane“.

- Stadion me ne opterećuje, imamo iskusne igrače. Ipak, moramo da se nosimo sa atmosferom i nema sumnje da ćemo to uraditi. Za razliku od Olimpijakosa, biće duplo veći broj navijača i vrelija atmosfera. Očigledno je da prtitisak kod oba tima postoji, a kako vreme bude prolazilo on će se prebaciti na njih. Otvaranje utakmice je svakako važno – kazao je uoči meča trener gostiju Barak Bahar.

Strateg Makabija istakao je da ne vidi razlog zbog kojeg Francdi Pjero ne bi u utorak uveče istrčao na travu Zvezdinog stadiona, što je svakako dodatni razlog za optimizam kod gostiju.

- Došli smo da igramo našu igru. Da kontrolišemo, da pritiskamo, da budemo Makabi iz Haife. Moramo da znamo kako da reagujemo na situacije na terenu. Rizikovali smo kad smo bili u zaostatku kod kuće i uspeli smo da preokrenemo rezultat. Biće to jedna izbalansirana utakmica – istakao je Bahar uz priznanje da je njegova ekipa vežbala i izvođenje penala, za slučaj da učesnik Lige šampiona mora da bude određen sa bele tačke.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike