Marakana će biti crveno-bela! Poznati zvezdaši izabrali za evropski spektakl, oglasile se i Delije! (VIDEO)

22.08.2022

13:12

0

Autor: 24sedam

Ideja je da sever i jug budu u belom, a istok i zapad u crvenom

Marakana će biti crveno-bela! Poznati zvezdaši izabrali za evropski spektakl, oglasile se i Delije! (VIDEO)
FK Crvena zvezda - Copyright Printscreen/Instagram/FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde imaju pred sobom poslednju prepreku ka grupnoj fazi Lige šampiona. To je revanš plej-ofa, odnosno Makabi iz Haife. Ako ekipa Dejana Stankovića bude uspešna čeka je grupa elitnog takmičenja, a ukoliko ne, ove jeseni će igrati u grupi Lige Evrope.

Za duel na stadionu "Rajko Mitić" navijači se odavno spremaju, a ideja je da svako dođe u crvenoj ili beloj majici. Planirano je da se istok i zapad "crvene", a da sever i jug budu u belom.

Majice su birali i glumci, navijači Zvezde, Viktor Savić, Aca Radojičić, Ljubomir Bulajić i Vlada Kovačević.

Takođe, oglasile su i Delije.

- Zvezdaši, Delije… Pozivamo vas da ne odustanemo od crveno belog stadiona čak i ako pada kiša! Crveni istok i zapad će mnogo lakše ići jer verovatno nema čoveka a da nema crvenu duksericu, šuškavac, kabanicu… ali sever i jug moraju da se potrude. Šta god ko ima belo od garderobe treba da obuče. Dal je to dukserica, majica sa dugačkim rukavima, šuškavac, trenerka… Ukoliko nemate bele boje prihvatljiva je i svetlo siva.

To je boja koju sigurno većina ljudi ima. Dajte da i uprkos ovom vremenu Marakana sutra u 21 čas bude cela crveno-bela! Ako se na vreme potrudimo i sa lošim vremenom možemo ovo da izvedemo! Naravno, ukoliko ne bude kiše svakako svi dolaze u majicama kako je već dogovoreno. Sever i jug u belim. Istok i zapad u crvenim - stoji u proglasu navijačke grupe.

Početak meča je zakazan za sutra, od 21 čas (Premium 1 TV Arena sport i RTS 1), a za glavnog sudiju je određen Entoni Tejlor. Prema najavama, stadion će biti pun.

Podsetimo, pre šest dana pobedio je Makabi sa 3:2.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike