Nadam se da ću opet biti stari Katai! Zvezdin Magiko veruje u sebe, saigrače i Delije

22.08.2022

10:44

0

Autor: D. N.

U prvom meču slavio je prvak Izraela sa 3:2

Nadam se da ću opet biti stari Katai! Zvezdin Magiko veruje u sebe, saigrače i Delije
Aleksandar Katai - Copyright FK Crvena zvezda

Utakmica sezone je pred fudbalerima Crvene zvezde. Ako tim Dejana Stankovića bude uspešniji od Makabija, plasiraće se u grupnu fazu Lige šampiona, a ako ne ostaje "uteha" u Ligi Evrope. Ipak, to neće biti lako pošto prvak Izraela ima prednost od jednog gola (3:2).

Ali Aleksandar Katai veruje da se može do uspeha.

- Marakana je prednost i mi se nećemo uplašiti pred našim navijačima. Očekujem pun stadion, maksimalnu podršku, a ostalo je na nama da uradimo na terenu i stignemo rezultat - počeo je Katai koji u poslednje vreme ne pruža partije koje se od njega očekuju.

- Nije sve bilo po planu kako smo zamišljali što se tiče rezultat, izuzev ove utakmice sa Makabijem. Do tada je bilo idealno, jer smo sve pobedili u prvenstvu i prošli Pjunik. Što se moje igre tiče, ona nije toliko bitna kada su rezultati tu, ali nadam se da ću sutra biti stari Katai. Znači nam Bukari, njegova brzina plaši protivnike. Zatvarali su našu levu stranu, ali smo i po desnom boku prilično opasni.

Jedan od strelaca u Haifi bio je Aleksandar Pešić, a zvanično asistencija je upisana Kataiju, koji je šutirao. Iskusni napadač je postavio nogu, pa je lopta završila iza leđa golmana Makabija.

Možda u utorak Pešić "vrati" asistenciju.

- Kako god, samo da lopta pređe liniju i da se to desi što ranije, to bi nam odgovaralo. Idealan scenario bi bio da dođemo do rane prednosti, ali utakmica traje 90 minuta. I da damo gol u 90. minutu, idemo u produžetke.

Očekuje se da tribine stadiona "Rajko Mitić" budu pune.

- Drago nam je zbog interesovanja za utakmicu, a lepše je igrati pred punim stadionom nego kad dođe 10, 15 hiljada ljudi. Atmosfera će biti dobra, navijanje odlično, a želja svakog igrača je da igramo pred punim stadionom - podvukao je Zvezdin "Magiko".

Podsetimo, utakmica će početi sutra, u 21 čas, uz prenos na Premium 1 TV Arena sport i RTS 1, a sudiće Englez Entoni Tejlor.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike