Delijama budi najlepša sećanja, Grobarima baš i ne! UEFA na Marakanu šalje Engleza da sudi Zvezdi i Makabiju!

21.08.2022

14:41

0

Autor: 24sedam

Entoni Tejlor deliće pravdu u revanšu plej-ofa Lige šampiona

Delijama budi najlepša sećanja, Grobarima baš i ne! UEFA na Marakanu šalje Engleza da sudi Zvezdi i Makabiju!
20190827npTaylor07 - Copyright MN Press

Navijači Crvene zvezde odbrojavaju dane do jedne od najvažnijih utakmica cele sezone. Narednog utorka izabranici Dejana Stankovića na stadionu „Rajko Mitić“ pokušaće da se domognu grupne faze Lige šampiona, a danas su saznali ime arbitra koji će deliti pravdu tokom meča sa Makabijem iz Haife.

UEFA je u Beogradu, na uzvratnu utakmicu plej-ofa elitnog takmičenja, odlučila da pošalje jednog od najboljih sudija koji nose njen znak Entonija Tejlora.

Iskusni engleski arbitar kod Delija izaziva najlepša sećanja, pošto je jednom već prisustvovao proslavi ulaska u Ligu šampiona na najvećem srpskom stadionu. Tejlor je 2019. godine, takođe u revanšu plej-ofa LŠ, vodio meč Zvezde i Jang Bojsa (1:1) posle kojeg su crveno-beli obezbedili mesto u elitnom društvu zbog gola u gostima (duel u Švajcarskoj završen rezultatom 2:2).

Zanimljivo, Entoni Tejlor je prošle sedmice bio glavni sudija na meču Totenhema i Čelsija koji će ostati upamćen po skandaloznom ponašanju menadžera dva tima Antonija Kontea i Tomasa Tuhela, a Zvezdinim navijačima verovatno će biti interesantan podatak da je prošle sezone delio pravdu u porazu Partizana na gostovanju protiv Fejnorda (3:1).

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike