Ten Hag pronašao igrača na poziciji Tadića za Junajted: Old Traford čeka petog Srbina u svojoj istoriji

25.07.2022

09:11

0

Autor: 24sedam

Holandski stručnjak izgleda prelomio oko pojačanja za vezni red

Ten Hag pronašao igrača na poziciji Tadića za Junajted: Old Traford čeka petog Srbina u svojoj istoriji
tadic - Copyright Profimedia

Erik ten Hag učestvovao je u stvaranju mita o Dušanu Tadiću u Ajaksu, a sada bi mogao istu stvar da uradi i u Mančester junajtedu.

"Crveni đavoli" su definitivno digli ruke od Frenkija De Jonga iz Barselone i izgleda se ozbiljno okrenuli pregovorima sa Laciom oko dovođenje Sergeja Milnković-Savića. Srpski reprezentativac ima ugovor na još dve godine sa nebo-plavima, ali obeštećenje koje se u ovom trenutku procenjuje na 70 miliona evra.

To je opet znatno manje od ranije traženih 100 miliona evra, ali izgleda da je predsednik Lotito shvatio da će ostane li pri svojim maksimalističkim zahtevima izgubiti na kraju mnogo toga, jer Srbin je već ušao u 27. godinu.

MN Press
 

Interesantno je da Sergej neće biti prvi Milinković-Savić koji je potpisao ugovor sa Mančester junajted. To je već učinio njegov dve godine mlađi brat Vanja još kao omladinac Vojvodine. Aktuelni golman Torina došao je u Junajted na insistiranje Aleksa Fergusona, ali je odmah vraćen na pozajmicu u Vojvodinu koja je dobilaja 10.000 evra za svaki njegov nastup u prvom timu.

Po isteku pozajmice mlađi od braće nije završio u Engleskoj, jer mu vlasti nisu izdale radnu dozvolu, pa je karijeru nastavio kao slobodan igrač u poljskoj Lehiji 2016. godine.

Ukoliko Sergej dođe u Junajted postaće peti Srbin u dresu ovog kluba. Pre njega u dresu slavnog kluba igrali su Bojan Đorđić, Nemanja Vidić, Zoran Tošić i Nemanja Matić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike