Misterija Partizanovog dresa! Niko ne zna šta su to nosili crno-beli na utakmici sa Kipranima! (FOTO)

12.08.2022

10:36

1

Oprema u kojoj su izabranici Ilije Stolice istrčali na teren dosad nikada nije viđena

Misterija Partizanovog dresa! Niko ne zna šta su to nosili crno-beli na utakmici sa Kipranima! (FOTO)
0MET8542 - Copyright MN Press

Da nije smešno bilo bi tužno. Ili beše obrnuto? Nije ni bitno, na kraju je sve crno-belo.

Debakl u duelu sa AEK iz Larnake i eliminacija iz Lige Evrope, pa navijačko prevaspitavanje fudbalera Partizana, teranje Uprave kluba, smena trenera o kojoj svi pričaju, ali je niko iz kluba nije potvrdio... Sve to spada pod žestoko blamiranje nekadašnjeg giganta iz Humske.

Bruka i sramota počeli su mnogo, mnogo ranije, a sada samo kulminiraju. Ako govorimo konkretno o sinoćnjoj utakmici počelo je pojavom igrača na terenu. Odmah se čulo pitanje navijača postavljeno u neverici:

- Da li je moguće da igramo u dresovima od prošle godine?

MN Press
 

Ma nije, ljudi, šta vam je! Nisu to prošlogodišnji dresovi kad malo bolje pogledate! Nisu vala ni ovogodišnji jer ih nema ni u jednoj od tri opcije.

Pa, koji su to dresovi, onda? E to izgleda niko ne zna! Otkud garnitura koju nikada ranije nismo videli? Ko je to odobrio, odlučio... Šta se desilo sa tri ovosezonske garniture.

24sedam/Dejan Petković
 

Gde je prva crno-bela garnitura i ako već nje nema, gde je druga crna sa belim rukavima ili ona treća napravljena da se "kupe" navijači"? Nema! Pojela maca, rekli bismo deci kada postave pitanje na koje nema odgovora!

Jede maca po Humskoj ovih dana naveliko izgleda. Tako je "pojela i jezik" čelnika kluba koji zanemeše nakon ispadanja od Kiprana. Čak se nisu udostojili ni da potvrde (ili demantuju) informaciju da Stolica više ne sedi u trenerskoj stolici.

Nego dresovi. Beli sa crnim rukavima. Skoro kao druga garnitura samo je bojama zamenjeno mesto. Dosad neviđeni dresovi. Dresovi koji se (provereno) ne mogu kupiti ni u Partizan prodavnicama.

Kao što rekosmo na početku, da nije smešno bilo bi tužno. Ili obrnuto? Uglavnom je crno-belo. S tim što, za razliku od misterioznih dresova, u realnosti debelo dominira crna boja.

Partizane, bio si veliki, veliki, ali su te izgleda dobrano ukanalili. Što reče neko od navijača, ko zna šta će da obuku za sledeće utakmice... Videćemo i to. Zasad je misterija, baš kao i ovaj dres u kom su eliminisani iz Lige Evrope.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike