Partizane, hoćeš li nam konačno reći šta je sa Stolicom?

12.08.2022

10:17

0

Prošlo je više od 12 sati od kraja utakmice i nezvanične smene

Partizane, hoćeš li nam konačno reći šta je sa Stolicom?
20220723npStolica8 - Copyright MN Press

Nema kraja brukanju Partizana. Ne samo da je eliminisan iz Lige Evrope, ne samo da su navijači postrojavali i maltretirali igrače, iako su oni to demantovali, nego je i sudbina trenera Ilije Stolice i dalje zvanično nepoznata.

Tek što se završila utakmica protiv AEK-a u Humskoj, dok je Stolica još bio na terenu, pouzdani i dobro obavešteni mediji poslali su "puš" notifikaciju da je trener smenjen.

Istinitost tvrdnji tih medija se uopšte ne dovodi u pitanje, tako da su svi ostali već počeli da traže naslednika, analiziraju učinak Stolice u više nego kratkom mandatu… Ukratko – sve ono što se radi kada Partizan ostane bez trenera.

Jer, nema nikakve sumnje da jeste ostao bez trenera, ali ako se informišete putem Partizanovih zvaničnih kanala – to nećete znati!

Na sajtu i društvenim mrežama (Fejsbuk, Instagram, Tviter, TikTok) – nema ni reči o treneru i njegovoj budućnosti.

Iz kluba je stiglo saopštenje nekih igrača koji tvrde da ih navijači nisu maltretirali i to je jedina zvanična komunikacija sa medijima iz kluba posle utakmice, uz, naravno, obaveštenje da se konferencija za novinare neće održati.

Dakle, ako je Stolica smenjen, a nema nijednog jedinog razloga da se misli da nije, onda ne samo da Partizan o tome nije obavestio svoje navijače i medije, nego je i pustio trenera da kao već smenjen daje izjavu za TV Arena.

Zaista je teško zamisliti da u tom klubu odgovorni nemaju baš ni malo osećaja…

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike