Promocija Partizanovih novih dresova: Tradicija i moderan dizajn spojeno u jedno! (FOTO GALERIJA)

21.07.2022

19:05

0

Klub predstavio tri nove garniture za sezonu 2022/23

Promocija Partizanovih novih dresova: Tradicija i moderan dizajn spojeno u jedno! (FOTO GALERIJA)
partizan (5) - Copyright 24sedam/Dejan Petković

Fudbalski klub Partizan je predstavio nove dresove za sezonu 2022/2023, koji će, veruju u klubu, biti pravo osveženje. 

U pitanju su tri nove kolekcije, naravno primarna je crno-bela boja, kao i dve gostujuće kombinacije, s tim da je treća garnitura pravi dizajnerski iskorak u kome će se verovatno prepoznati svi pravi grobari.

Promocija novih dresova održana je iznad svečane lože na stadionu u Humskoj, prevashodno namenjen za međunarodne mečeve i važne goste iz Evrope. 

Nova garnitura je prilično drugačija nego što je bio slučaj prethodnih godina, ali ipak povezuju se sa prošlošću, gde je osnova u crno-belom dresu, ali sa modernim dizajnom u dve rezervne varijante.

Povodom promocije novog dresa pripremljen je i prigodan video spot u kome je glavni "glumac" Rikardo Gomeš, koga narator Predrag Popović Pop, poznati radio voditelj, "vodi" kroz karijeru od najranijih dana do prvog tima Partizana, gde je stekao punu afirmaciju i postao idol navijača crno-belih u dresu "Najkija" sa kojim klub iz Humske uspešno sarađuje već šest godina.

U Humskoj su se potrudili da ceo događaj uveličaju prigodnom svečanošću, kojoj su prisustvovali prvotimci i stručni štab Partizana, čelnici i prijatelji kluba, te mediji koji su se odazvali u velikom broju.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike