Poruka Partizanovog kapitena medijima: Ne rušite nam atmosferu pričama o nasilnom oduzimanju dresova

12.08.2022

08:54

0

Autor: 24sedam

Slobodan Urošević tvrdi da su novinari lažno izvestili da je bilo nasilnog ponašanja navijača prema igračima

Poruka Partizanovog kapitena medijima: Ne rušite nam atmosferu pričama o nasilnom oduzimanju dresova
0MET9300 - Copyright MN Press

Ne verujte svojim očima i ne narušavajte atmosferu!

Portparolka Partizana Biljana Obradović prosledila je medijima demanti igrača Slobodana Uroševića i Nemanje Stevanovića u kojima se negira pisanje pojedinih medija da su fudbaleri posle utakmice protiv AEK Larnake maltretirani od strane navijača.

Kapiten i rezervni golman ističu da nije bilo nasilnog ponašanja, niti nasilnog skidanja dresova, kao što je opisano u izveštajima.

MN Press
 

 

- Povodom natpisa pojedinih medija i navoda da su igrači Partizana maltretirani od strane navijača sa južne tribine i da su nam nasilno skidani dresovi, želimo da obavestimo javnost da su takvi natpisi laž i da nije bilo nasilnog ponašanja prema igračima niti nasilnog skidanja dresova. Ovakvim natpisima se pokazuje jasna želja i motiv da se naruši atmosfera u klubu - glasi poruka za medije iza koje su stali kapiten Slobodan Urošević i golman Nemanja Stevanović.

MN Press
 

 

Niko ne treba da spori težak položaj igrača Partizana od kojih se tražilo da okrenu leđa svojim poslodavcima skandiranjem "Uprava, napolje", ali saosećanje ne znači da treba ostati slep kod očiju i praviti se da se nije desilo. Igrači su predali dresove i taj gest se značajno razlikovao od situacija kada su oni bacani na tribinu zbog zajedničke sreće fudbalera i navijača.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike