Opuštanja nema! Zvezda ide na novu evropsku pobedu!

08.08.2022

11:11

0

Autor: 24sedam

Crveno-beli iz Beograda nose prednost od 5:0

Opuštanja nema! Zvezda ide na novu evropsku pobedu!
FK Crvena zvezda20 - Copyright MN Press

Još jedna utakmica deli fudbalere Crvene zvezde od plasmana u plej-of za Ligu šampiona, ali sve to treba potvrditi u revanšu protiv Pjunika u Jermeniji. Među putnicima je i Marko Gobeljić.

Defanzivac crveno-belih najavio je da opuštanja neće biti, iako postoji prednost od 5:0.

- Znamo čiji dres i da se podrazumeva da na svakoj utakmici borbenost bude na visokom nivou. Želimo dodatno da popravimo koeficijent, kako naš, tako i državni, prema tome, izuzetno fokusirani dočekujemo susret sa Pjunikom.

Rezultat jeste veliki i na našoj strani, uz to, pokazali smo u Beogradu da smo bolja ekipa, ali niko ne pomišlja da revanš odigra "radi reda", već svi želimo da pružimo zvezdašima još jednu utakmicu kojom ćemo da im približimo pun potencijal ovog tima. A on je ogroman, nikad veći. Tako da, nema opuštanja, već maksimalna borba za još jedan dobar rezultat - kazao je Gobeljić, a zatim pohvalio navijače, ali i formu ekipe.

- Od starta sezone smo ušli jako u sve utakmice, praktično da nismo imali minut praznog hoda na terenu, već stalno napadanje, a to je ono što naša publika voli. Presrećan sam što ih je sve više na tribinama, mnogo nam to svima znači i nema lepšeg osećaja nego igrati pred punom Marakanom.

Akcija u smislu dresova je bila uspešna, napravljena je atmosfera o kojoj se i dalje priča. Želimo da ih u narednim utakmicama bude još više, a mi ćemo na terenu da im pokazujemo da će imati 90 minuta uživanja dok budu gledali svoju Crvenu zvezdu - podvukao je Gobeljić.

Utakmica je na programu sutra (utorak), od 19 časova uz direktan prenos na Premium 1 TV Arena sport i RTS 1.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike